MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÚJ CSÚCSKATEGÓRIÁS KEVERŐPULTOK A YAMAHA-TÓL

A Yamaha RIVAGE széria a PM3 és PM5 digitális keverőpultokkal bővül. Új kezelőfelület és DSP a teljeskörű felhasználhatóság érdekében. A PM3 tudása teljes mértékben megegyezik a már piacon lévő PM keverőpultokéval, ám a szélessége mindössze 1145mm.

Az új DSP-RX 120 bemenetet, 48 keverő buszt és 24 mátrixot biztosít, míg a DSP-RX-EX 288 bemenetet, 72 keverő buszt és 36 mátrixot tartalmaz. A két különböző keverési kapacitással bíró DSP, valamint a két új vezérlőfelület jelentősen megnövelt rugalmasságot kínál olyan rendszerek létrehozásakor, amelyek ideálisak szinte bármilyen méretű felhasználáshoz. Az új DSP-k lehetőséget adnak az azonos típusú DSP-k párhuzamos, redundáns futtatására. Ezzel biztosítható a forró tartalék egy esetleges rendszerhiba esetére.

A RIVAGE PM5 digitális keverőpult és a V4.0 firmware tervezett érkezése idén nyárra datálódik, a RIVAGE PM3 pedig ősszel várható. A Yamaha folytatja a RIVAGE PM sorozat fejlesztését és funkcióinak bővítését a felhasználók visszajelzései alapján. Ennek egyik eredménye az olyan prémium pluginek elérhetősége, mint például az Eventide SP2016 reverb.

A RIVAGE PM V4.0 firmware az alábbi új funkciókat tartalmazza:
-    Beépített Eventide SP2016
-    MonitorMix kompatibilitás
-    RIVAGE PM7 keverőcsatorna frissítés
-    Kompatibilitás az L-ISA rendszerek vezérlésével

* A RIVAGE PM7 integrált DSP-vel rendelkezik és nem támogatja a DSP tükrözését.

A Yamaha RIVAGE PM széria kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.


2020. június 9. 16:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA