MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÚJ BOSS BCB Pedalboard széria

Bemutatkoznak a BOSS kiváló minőségű pedalboard megoldásai három különböző méretben és kialakításban, a BOSS pedálokhoz és egyéb effektekhez. A BCB-30X, BCB-90X és BCB-1000 pedálboardok könnyen konfigurálhatók, és nagy teherbírású, levehető fedéllel ellátott öntött tokokat kínálnak.

BCB-30X
A kompakt BCB-30X ideális megoldás a kevés pedált használó gitárosok számára, vagy mindazoknak, akik szeretnének egy második, kisebb pedalboard-ot is. Tökéletes megoldás a kiegészítő vezérlőpedálok és lábkapcsolók számára is. Az egyénileg kialakítható habbetét különböző méretű pedálok elhelyezését teszi lehetővé a BCB-30X pedalboard-on belül, a masszív öntött konstrukció pedig a nagyszerű megjelenés mellett, tartósságot és könnyű súlyt garantál.

BCB-90X
A híres BOSS BCB-60 pedalboard utódjaként, melyet a gitárosok csaknem két évtizede használnak, az új generációs BCB-90X még több lehetőséget kínál a modern pedálösszeállításokhoz. A habbetét segítségével, egyéni elképzelés szerint lehet elrendezni a különféle típusú pedálokat, beleértve a BOSS kompakt kispedáljait, a GT-1000CORE és a 200/500-as széria pedáljait, Looper-, hangerő- és Expression-pedálokat stb. A pompás megjelenés mellett, a kemény, formaöntött konstrukció tartósságot és könnyű súlyt biztosít, a beépített csatlakozódobozok pedig felgyorsítják és leegyszerűsítik a csatlakoztatásokat a koncerteken.

BCB-1000
A BCB-1000 egy innovatív, új megközelítést képvisel a pedalboard-ok világában és minden eddiginél könnyebbé teszi felszerelésed szállítását. A tartós, bőrönd stílusú kialakítás nagy teherbírású védelmet nyújt, a kihúzható fogantyú és beépített kerekek pedig megkönnyítik a szállítást a koncerthelyszínek között. A fedél levételét követően egy megdöntött alumínium rögzítőfelület látható, amely két sor pedál elhelyezését teszi lehetővé, és alatta bőséges hely áll rendelkezésre a kábelek elvezetéséhez és a tápellátáshoz. A beépített csatlakozódoboz segítségével pedig villámgyorsan csatlakoztathatod és máris kezdődhet a játék.

Bővebb információ.


2021. március 7. 06:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA