MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TR-606 Szoftveres Rhythm Composer

EGY UNDERGROUND KLASSZIKUS VISSZATÉRÉSE. A szoftveres TR-606 Rhythm Composer tökéletes másolata a TR-606 Drumatix-nak – egy underground klasszikusnak a híres TR dobgépek családjában. Hangszínek és viselkedés tekintetében a plug-in verzió megegyezik az eredetivel, de új funkciókkal is rendelkezik, melyek virtuálisan módosítják a hardvert a hangszínválaszték bővítéséhez és a még zökkenőmentesebb programozáshoz.

TR Dobok Mindenkinek
A programozható TR-606 dobgép 1981-ben került piacra. Eredetileg a TB-303 Bass Line kiegészítőjeként tervezték, de méretével, árával és egyszerű használatával lejjebb vitte a minőségi zenekészítés mércéjét és elérhetővé tette bárki számára.

Egy önálló alternatíva
A zúzós középtartományú lábdobok, a dinamikus tamok és lábcinek nagyon népszerűek voltak a DIY zenészek körében, és a korszak minden műfajában megjelentek a '80 -as évek új hullámától és punkzenéjétől kezdve az elektronikus stílusokig. Számos népszerű klasszikus dal gerincét adja és a zenészek a mai napig keresik a TR-606-ot a Roland TR hangzás alternatív megközelítéseként.

Saját TR-606, plug-in formában
Nagyon nehéz rátalálni egy eredeti TR-606 dobgépre és komoly összeget kell érte fizetni a használt hangszerek piacán. A forradalmi Analog Circuit Behavior technológiával a Roland képes volt tökéletesen újraalkotni az eredeti analóg áramköröket, melyek a TR-606 egyedi hangjának alapját képezik. A plug-in hangszínei megegyeznek az eredeti TR-606 hangszínekkel — minden részletre kiterjedően— és közben új funkciókkal bővítik a hangzását és kreatív funkcióit a modern zenészek és producerek igényeinek megfelelően:

Hardverintegráció
A TR-606 plug-in zökkenőmentesen integrálható a TR-8S Rhythm Performer és TR-06 Roland Boutique készülékeinkkel. Pattern-ek átvitele a TR-8S-ből aTR-606 plug-in-be, vagy ritmusok létrehozása a DAW szoftvereddel és ezek visszaküldése a hardverbe az élő fellépésekhez. Előre megcímzett vezérlőivel pedig a TR-06-ot a plug-in kényelmes vezérlőjeként is használhatod.

Bővebb információ.


2021. július 1. 13:39

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA