MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ötletes megoldások vloggerek és tartalomkészítők számára

Épp befejeződött a kamerára szerelhető, kompakt MKE 400 puskamikrofon, valamint a mobiltelefonhoz és számítógéphez használható XS Lav csíptetős mikrofon bevezetése, a hangzásszakértő Sennheiser máris bejelentette mobilszettjeinek piacra dobását. Az új kiegészítők közé tartozik a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány és a Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesz, melyek kiválóan segítik majd az alkotási tevékenységük során jellemzően az okostelefont használó vloggerek és tartalomkészítők munkáját. A mobilszettek a már meglévő mikrofonok mellé, kiegészítő formájában is megvásárolhatók.

MKE 200 Mobile Kit – a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvánnyal és a Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesszel kiegészülve még sokoldalúbbá válik ez a vlogoláshoz tervezett mikrofon. 

„A mobilszettek tervezésénél az vezérelt minket, hogy egyetlen használatra kész csomag alakjában elégítsük ki miden hangrögzítéssel kapcsolatos igényed” – mondta Nicole Fresen, a Sennheiser termékmenedzsere. „Akár a kamerára rögzíthető, akár a vezeték nélküli lavalier mikrofonos megoldást választod, egy minden igényt kielégítő mikrofon, valamint pár igen praktikus kiegészítő boldog birtokosa lehetsz.”

Az MKE 200 Mobile Kit és az MKE 400 Mobile Kit

Mivel általában különféle eszközöket használunk a videofelvételek készítéséhez, mind az MKE 200, mind az MKE 400 csomag tartalmaz egy-egy 3,5 mm-es TRS és TRRS kábelt a DSLR/M kamerákhoz, illetve a különféle mobileszközökhöz. Az okostelefon rögzítőcsipesszel és a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvánnyal kiegészült mobilszettek birtokában a vloggerek és tartalomkészítők felkészülten állhatnak minden egyes felvételi helyzetet elé.

MKE 200 Mobile Kit                                                                                                                                                                MKE 400 Mobile Kit

XS Lav USB-C Mobile Kit

Ez a szett a Sennheiser vezetékes USB-C lavalier mikrofonját egy okostelefon rögzítőcsipesszel és a PIXI miniállvánnyal egészíti ki, ideális csomagot kínálva vlogok és podcastok készítéséhez. 

XS Lav USB-C Mobile Kit

XSW-D Portable Lav Mobile Kit

A Sennheiser vezeték nélküli lavalier mikrofon megoldása az okostelefon rögzítőcsipeszen és a háromlábú miniállványon kívül egy további TRS-TRRS kábelt is tartalmaz az okoseszközökhöz történő csatlakozáshoz (XSW-D mobilkábelként külön is kapható). Ez a speciális kábel a mobileszközök optimális jelszintjének biztosítása érdekében egy csillapítót is tartalmaz.

További elérhető kiegészítők
CL 35 USB-C kábel
Mobile Kit
XSW-D Mobile kábel
 
Related Posts:
1. MKE 200 MOBILE KIT
2. MKE 400 MOBILE KIT
3. XS LAV Mobile
4. XS LAV USB-C

Related Posts:
1. Azonnali kapcsolat: új XS WIRELESS DIGITAL tartalomgyártóknak
2. Sennheiser XS Lav mikrofonok tartalomgyártáshoz
3. A Sennheiser újragondolta az MKE 400-at
4. Bármerre is repítsen kreativitásod: A Sennheiser innovatív mikrofonmegoldásai a 2017-es CES szakkiállításon



 

2021. május 10. 09:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA