MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tökéletes monitoring hangzás – bárhol és bármikor

Ha a zene a hivatásod és a szenvedélyed is egyben, a Sennheiser új IE 100 PRO Wireless fülmonitorát pont neked találták ki: a tartozék Bluetooth® összekötőkábel használatával a színpadon elvárt elsőosztályú monitorhangzást bárhová magaddal viheted, mindamellett kívánság szerint bármikor vezetékes használatra válthatsz. Hallgasd kedvenc zenéid, telefonálj vagy nézz videókat – az AptX™ Low Latency kodek gondoskodik róla, hogy a hang és a kép tökéletes szinkronban legyen. A Bluetooth-összekötőkábel egy beépített mikrofont, egy a hívások és a zenelejátszás kezelésére használható távirányítót és egy akár tízórányi üzemidőt is biztosító akkut tartalmaz. Az IE 100 PRO természetesen magában, színpadon használható formában is elérhető, számos ötletes extrával…

Ngoc Anh Nguyen előadóművész, dalszerző és producer mind hivatása gyakorlásakor, mind mindennapjaiban az IE 100 PRO Wireless fülmonitor képességeire támaszkodik

Pontos monitorhangzás és élvezetes zenehallgatás egyben

Zenélés közben a nagyobb kontroll mellett jobb teljesítményt nyújthatsz: az IE 100 PRO fülmonitor az IE 40 PRO utódjaként természetes, meleg és rendkívül precíz monitorhangzást biztosít, amellyel könnyedén finomhangolhatod előadásod.

A mellékelt szilikon fülgumikkal és memóriahab füladapterekkel a fülrészek tökéletesen illeszkednek a hallójáratba, így szinte az egyedi készítésű fülrészek érzetét keltik. Szoros, kényelmes illeszkedésüket egy alacsony profilú füldugó is segíti.

A megerősített fülhorog és a szabadalmaztatás alatt álló törésbiztos csatlakozó megbízhatóvá teszi a fülmonitor használatát az előadás során. A csomagot egy tisztítóeszköz és egy puha tartótok teszi teljessé.

A hallójáratba dugható fülhallgatók fekete, áttetsző és piros színben érhetők el.

Az IE 100 PRO alacsony profilú füldugókkal és megerősített fülhorgokkal rendelkezik

„Az IE 100 PRO Wireless modell választásával kiváló kettő az egyben megoldáshoz jutsz” – mondta Gunnar Dirks, termékmenedzser. „Az alapvető tartozékok mellett az IE 100 PRO Wireless az IE PRO BT Bluetooth összekötőkábelt is tartalmazza – csak húzd ki a normál kábelt, csatlakoztasd helyette a könnyű Bluetooth összekötőkábelt, és élvezd a kiváló hangminőséget a Bluetooth-kapcsolat által nyújtott szabadság mellett!” A csomag része egy USB-C kábel is, amely a Bluetooth-összekötőkábelt 1,5 óra alatt képes teljesen feltölteni.

A normál kábel helyett az IE PRO BT Bluetooth összekötőkábelt használva az IE 100 PRO a mindennapokban is elkísér téged

És most jöjjenek az ötletes extrák…

Azon túl, hogy az IE 100 PRO ugyanazzal a jelátalakítóval és frekvenciamenettel rendelkezik, mint elődje, immár azzal a csatlakozótípussal és praktikus, színpadbiztos belső kábelcsatornával is el van látva, mint az IE 400 PRO és az IE 500 PRO.

„Az azonos csatlakozási platformnak köszönhetően a használt modelltől függetlenül választható ki a használni kívánt kábel” – mondta Gunnar Dirks. „Az IE 500 PRO felhasználók is vásárolhatnak például egy IE PRO BT Bluetooth összekötőkábelt, és profi fülmonitorukat vezeték nélküli zenehallgatáshoz is használhatják. IE PRO Mono kábelünkkel emellett a műsorkészítéshez is kínálunk új megoldást.”

Az új IE PRO Mono egy csavart érpáras kábel, amely kitűnően csillapítja a testzajokat. A jobb vagy bal fülrésszel is használható, egyoldalas broadcast megoldást kínálva élő moderáláshoz, tudósításhoz és riportkészítéshez. Sztereó jel esetén a bal csatorna kerül közvetítésre.

A PRO fülmonitorok áttekintése

Modell Ajánlott fogyasztói ár Színek és tartozékok
IE 100 PRO 35 990 Ft Áttetszőpiros és fekete színben érhető el. Egyenes kábel fülhoroggal. Tartozék szilikon fülgumik (S, M, L), memóriahab füladapterek (M), tisztítóeszköz és tartóerszény.
IE 100 PRO Wireless 53 990Ft Áttetsző, piros és fekete színben érhető el. Egyenes kábel fülhoroggal. A tartozékok ugyanazok, mint az IE 100 PRO esetében, további IE PRO BT Bluetooth összekötőkábellel és USB-C töltőkábellel kiegészítve.
IE 400 PRO 125 700Ft Áttetsző és füstszínű kivitelben érhető el. Egyenes kábel fülhoroggal. Tartozék szilikon fülgumik (S, M, L), memóriahab füladapterek (S, M, L), tisztítóeszköz és keményfalú tok.
IE 500 PRO 215 700 Ft Áttetsző és füstszínű kivitelben érhető el. Egy speciális, fülhoroggal ellátott, csavart érpáras kábellel rendelkezik, amely kitűnően csillapítja a testzajokat. Az IE 400 PRO-éval megegyező tartozékokka

 

Műszaki jellemzők
IE 100 PRO (egyenes IE 100 PRO kábellel)
Frekvenciamenet: 20 Hz–18 kHz
Hangnyomásszint (SPL): 115 dB (1 kHz/1 VRMS)
THD: <0,1% (1 kHz, 94 dB)
Impedancia: 20 Ohm
 
IE PRO BT Bluetooth összekötőkábel
Tömeg: 14 g
USB szabvány: Type-C
Akku üzemideje: max. 10 óra, SBC
Támogatott profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Bluetooth verzió: 5.0
Kodekek: SBC, AAC, AptX™, AptX™ Low Latency
 
Related Posts:

1. Új PRO fülesek a Sennheisertől – tökéletesítsd a monitorhangzást
2. Én és a Sennheiser – Brains
3. A Sennheiser bemutatja új vezeték nélküli CX 7.00BT fülhallgatóját
4. Sennheiser ajándékok a zene világából


2021. május 15. 17:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA