MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tippek home office-hoz... bemutatkozik az M-Audio AIR széria

Az M-Audio csaknem két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az páratlan ár/érték arányú számítógépes audio eszközök terén. A 2019-es termékcsalád öt tagja közül mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelőt, legyen szó csak monitorozásról, vagy akár több csatornán történő hangszeres felvételről. A felvételre alkalmas készülékek közös jellemzője a kategória legalacsonyabb késleltetése, ami 2.59ms valós idejű monitorozás esetén. A nagy sebességű USB-C kapcsolat 24-bit/192kHz tulajdonságokkal ruházza fel készülékeket.

M-Audio AIR|Hub

Az AIR │Hub egy 3 USB porttal felszerelt interface, tökéletes megoldás mindazoknak, akik egy magas minőségű audio interface-szel gazdagítanák felszerelésüket. Egy USB hub, amelynek két 6,35mm szimmetrikus kimenete van, a hangerő vezérlését pedig egy nagyméretű fém forgógomb látja el. A hub három USB bemenetet kínál, a privát belehallgatáshoz pedig egy 6,35mm-es fejhallgató aljzat áll rendelkezésre. Az AIR│Hub ideális, ha virtuális hangszereink vezérlőinek csatlakoztatását és audio kimeneteinket szeretnénk egy elegáns és helytakarékos készülékkel megoldani.

Az AIR│Hub szoftvercsomaggal érkezik, amely mindent tartalmaz a kezdéshez. Két népszerű DAW szoftver belépő verzióját is tartalmazza a csomag – ezek a Pro Tools│First M-Audio Edition és az Ableton Live Lite.

M-Audio AIR 192│4
2-be/2-ki 24/192 USB Audio Interface

Az AIR 192│4 interface segítségével könnyedén készíthetsz 24-bit/192kHz felbontású, stúdió minőségű felvételeket, melyben az intuitív kezelőfelület is segítségedre lesz. Az AIR 192│4 egyidejűleg 2 független csatorna rögzítésére képes, dedikált XLR+6,35mm szimmetrikus kombinált-, és 6,35mm hangszer bemenetén keresztül, amelynek speciális kialakítása valósághű reprodukciót biztosít gitár- vagy basszusgitár használata esetén.

A Crystal™ előerősítők transzparens, alacsony zajszintű egységek, amelyek kiváló minőségben adják vissza a csatlakoztatott mikrofonok jelét. Az AIR 192│4 minőségi A/D konvertereket tartalmaz, amelyek 24-bit felbontással a rögzítenek, ezáltal kiterjedt dinamikatartományt biztosítanak, miközben az előadás legkisebb rezdülését is rögzítik. A bemenetek közvetlen belehallgatásához monitor mix szabályzó áll rendelkezésre.

M-Audio AIR 192│4 Vocal Studio Pro
M-Audio AIR 192│4 + kondenzátormikrofon és fejhallgató

A stúdió minőségű felvétel alapvető eszköze a megfelelő mikrofon. Az M-Audio Nova Black nagymembrános kondenzátormikrofon kiváló podcast alkalmazásokhoz, valamint vokál- és hangszeres felvételhez is.
A Nova Black belsejében egy 18mm-es tiszta alumínium kondenzátor kapszula foglal helyet. Széles frekvenciatartományt (20-20kHz) és magas érzékenységet (-38dB, 0 dB = 1V/PA @ 1kHz) biztosít pontos és tranziens reakció mellett, így a legkisebb rezdüléseket is pontosan rögzíti, minimális interferencia és alacsony környezeti zaj kíséretében.

A Nova Black kondenzátormikrofon használatával a komplikált beállítások ideje lejárt. Köszönhetően a tartozék szélfogónak, kengyelnek és XLR kábelnek, minden együtt van a felvétel elkezdéséhez.

Profi produkció során nélkülözhetetlen a kompromisszummentes monitorozás. Az M-Audio HDH40 fejhallgató prémium komponensei szuper reprodukciót és kiemelkedő akusztikai izolációt nyújtanak. A fület körülölelő kialakítás és a plüss fülpárnák hosszútávon is maximális kényelmet nyújtanak. A HDH40-nel arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb - a produkciódra!

M-Audio AIR 192│6
2-be/2-ki 24/192 USB Audio/MIDI Interface

Az AIR 192│6 egyidejűleg 2 független csatorna rögzítésére képes, 2 dedikált XLR+6,35mm szimmetrikus kombinált-, és 2 6,35mm hangszer bemenetén keresztül, amelynek speciális kialakítása valósághű reprodukciót biztosít gitár- vagy basszusgitár használata esetén. Az 5-tűs MIDI ki- és bemenetek szintetizátorok és más külső MIDI eszközök fogadására alkalmas.
Az AIR 192│6 teljes körű szoftvercsomaggal érkezik, amely mindent tartalmaz a kezdéshez. Két népszerű DAW szoftver belépő verzióját is tartalmazza a csomag – ezek a Pro Tools │First M-Audio Edition és az Ableton Live Lite.
Ezen felül egy egész sor effekt plugin, virtuális hangszer és loop gyűjtemény gondoskodik a produkciód minden igényéről. Akár gitár hangzásodat színesítenéd, esetleg reverb vagy delay effektre van szükséged, a megoldást megtalálod az Eleven Lite és az AIR Creative FX Collection lehetőségei között. Az AIR virtuális hangszerek között dobgép, szintetizátor, perkussziós hangszerek, elektromos orgona és zongora modellek találhatóak meg, amik világszínvonalú hangzással látják el dalaid.

M-Audio AIR 192│8
2-be/4-ki 24/192 USB Audio/MIDI Interface

A két 6,35mm és négy RCA kimenet USB/Direct vezérlővel és Direct Mono/Stereo kapcsolóval többféle kimeneti opciót biztosít, valamint külső egységeket, pl. DJ keverőt is csatlakoztathatunk.
M-Audio AIR 192│14
8-be/4-ki 24/192 USB Audio/MIDI Interface

A csúcsmodell AIR 192│14 egyidejűleg nyolc független csatorna rögzítésére képes, négy dedikált XLR+6,35mm szimmetrikus kombinált-, két 6,35mm vonal- és két 6,35mm hangszer bemenetén keresztül, amelyek speciális kialakítása valósághű reprodukciót biztosít gitár- vagy basszusgitár használata esetén.

Az AIR 192│14 többszegmensű VU LED-ekkel (-20dB-től 0dB) felszerelt, ezzel segítséget nyújtva az optimális jelszint beállításához.


2020. április 8. 17:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA