MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tatán folytatódik a Tornóczky All Access tavaszi turnéja

Tavaly júliusban rögtön két dallal debütált a Tornóczky All Access. A rock-blues zenekar immáron több mint húsz felvételt publikált a legnagyobb videómegosztón, többek között egy stúdió session sorozatot is olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A dinamikus, autentikus, sallangmentes produkció fontosnak tartja tehát a gyökereket, számukra minőséginek, előremutatónak tartott előadók, zenészek (Pl: Póka Egon, Hobo) lábnyomaival haladnak saját zenei útjukon. Szeretnének fontos üzeneteket, értékeket átadni a fiatal nemzedék számára, illetve erőt adni annak a generációnak, akik ezeken a csodás zenéken nőttek fel. 

A zenészek jelenleg sem pihennek, gőzerővel készül az első saját lemezük, amely még az év során megjelenik. Amíg megérkeznek az első előfutárok, a közönség élőben láthatja a csapatot, hiszen Nagy Ricsi (ének), Temesi Berci (basszusgitár), Zombori Atus (dob), továbbá a névadó gitáros, a Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese, Tornóczky Ferenc tavaszi turnéra indul.
A fiúk Gödöllőn, a Trafó Clubban nyitották meg a koncertsorozatot, következő állomásukat pedig Tata, egészen pontosan a Peron Music Club jelenti április 15-én, szombaton. A tavaszi turné koronáját nem mellesleg a fővárosban, a Barba Negra Blue színpadán teszik fel. A Gitár Ünnep eseményen olyan kiválóságok emelik még majd az este fényét, mint Dandó Zoli, Lukács Peta, vagy éppen Maróthy Zoli.

TORNÓCZKY ALL ACCESS TAVASZI TURNÉ ÁLLOMÁSAI:
Április 14. - Peron Music Club, Tata.
https://fb.me/e/8oeuBLe22

Április 15. – Barlang, Szentendre.
https://fb.me/e/3kIKkAsUO

Április 22. - Barba Negra, Budapest.
https://fb.me/e/4dvpxm24b

JEGYVÁSÁRLÁS... 

FONTOS LINKEK:
Tornóczky All Access a YouTube-on:
https://www.youtube.com/@tornoczkyallaccess7380
TAA a Facebookon:
https://www.facebook.com/TornoczkyAllAccess
TAA az Instán:
https://www.instagram.com/tornoczkyallaccess/ 


 

2023. március 29. 07:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA