MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tarts kapcsolatot a nagyszülőkkel, nagyszerű hangzású videókkal

Jelen helyzetben a felelősségteljes fizikai távolságtartással hozzájárulhatunk az idősebb és betegségekkel küzdő emberek védelméhez. A nagyszülők azonban ilyenkor sem szeretnének lemaradni szeretett unokáik fontos pillanatairól – együtt örülni első szavaiknak, megnézni, hogyan kézműveskednek vagy meghallgatni első házi koncertjüket. Az okostelefon szerencsére mindig kéznél van, így a külön háztartásban élő családtagok is bármikor megnézhetnek egy-egy szeretettel készült videóüzenetet vagy a gyerekek otthon készített vlogját.

És ez az a pont, ahol a Sennheiser segíteni tud: az audio specialista kiváló minőségű, kompakt Memory Mic mikrofonját gyakorlatilag bárki kezelni tudja. Használata egyszerű: csak egy gombnyomás, és a „One Touch” audio-/video-szinkronizálási funkció tökéletesen szinkronba hozza a képet a hanggal. A Sennheiser Memory Mic könnyedén a ruházatra rögzíthető; a Bluetooth technológiának köszönhetően automatikusan, mindenféle kényelmetlen kábelek használata nélkül létrejön a kapcsolat az okostelefonnal.

A Memory Mic egy kompakt, masszív konstrukció, mely ugyanakkor olyan könnyű, hogy még a gyerekek is könnyedén megfeledkeznek arról, hogy ruhájukon viselik.

Sennheiser Memory Mic strapabíró műanyagból készült, tetszetős, fehér háza könnyen tisztítható, így a kompakt mikrofont még a kisebb gyermekek kezelhetik. A Memory Mic súlya mindössze 30 gramm, így semmilyen helyzetben sem korlátozza a gyermek mozgását. Épp ellenkezőleg, a „kis főhősök” rendszerint nagyon gyorsan megfeledkeznek arról, hogy egyáltalán valamilyen mikrofont viselnek. Többé semmi sem akadályoz hát abban, hogy videóüzenetet vagy vlogot készíts.

Az egész család számára kiváló szabadidős tevékenységet jelent, ha okostelefonoddal és a Sennheiser Memory Mic mikrofonjával készítesz házivideókat. Miközben kreativitásra ösztönöz és a család számára is szórakoztató, a távoli családtagok is részt tudnak így venni életetekben. Amikor egy-egy nagyszerű videó készítéséhez semmi másra nincs szükség, mint hogy megkérdezd: „Ma mit veszünk fel?”.

Az audio specialista 75. születésnapja alkalmából a Sennheiser Memory Mic május 31.-ig 37 990 Ft ajánlott fogyasztói áron kapható (66 700 Ft helyett).

Kapcsolódó termékek


2020. április 23. 12:41

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA