MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TAG3C TransAcoustic Gitár

MIRŐL IS VAN SZÓ?
A Yamaha TAG3 C modell a TransAcoustic gitárok újabb generációja. A felhasználói vélemények, a zenélés és a megvalósítás kreatív folyamatának eredménye ez a gitár, ahol az inspiráció találkozik az innovációval. A TAG3 C segít a kreativitás határait kiszélesíteni a zengetés, a delay, a kórus, a looper és a Bluetooth lehetőségekkel, melyeket közvetlen elérhet.

KINEK?
A gitár logikus és a legjobb választás lehet azoknak a kreatív akusztikus zenészeknek, akik szeretnék a modern technológia lehetőségeit is alkalmazni.
Letisztult, ugyanakkor hatékony tulajdonságaival a TAG3 C modell tökéletes választás dalszerzéshez, gyakorláshoz, előadáshoz vagy felvételhez is.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

BEÉPÍTETT EFFEKTEK
Két érzékelő található a gitár belső felületére szerelve, mely a húrok rezgését dolgozza fel. Az érzékelő vibrálását átveszi a gitár teste és a gitár környezetében megrezegteti a levegőt, mely élethű zengetést, delayt és kórust hangzást hoz létre a gitár testében.

BEÉPÍTETT LOOPER
A beépített looper segítségével egyszerűen felveheti és visszajátszhatja játékát. Játsszon dallamokat a háttérsávokra vagy készítsen egyedi ritmusokat a gitár kopogtatásával. A kreativitás lehetőségei korlátlanok, csak a képzelet szabhat határt.

BLUETOOTH TÁMOGATÁS
A TAG3 C Bluetooth® kapcsolattal támogatja az audió lejátszását. Csatlakoztasson egy okoseszközt és játssza le kedvenc dalait a hangszerből. A hang rezgését a gitár belsejében található érzékelők átalakítják és élethű hangzással életre keltik a zenét.

ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR
A TAG3 C modellben a beépített újratölthető lítium-ion akkumulátort mágneses csatlakozón keresztül töltheti fel, mely 5,5 óra játékidőt képes biztosítani.

EGYSZERŰ VEZÉRLÉS
Négy gombbal szabályozhatja az effektek szintjét, a loopert és a Bluetooth párosítást. A kisebb gombok kevesebb helyet foglalnak, és mivel kevesebb faanyagot kellett eltávolítani a hangszerből, ezért ez kedvezőbb akusztikai hangzást eredményez. A kimenet hangerejét a hangnyílásban található szabályozóval állíthatja be.

MOBIL SZERKESZTŐ
Az iOS/Android kompatibilis "TAG Remote" szerkesztő alkalmazás speciálisan a TransAcoustic tulajdonosoknak készült. Az okoseszközről különböző paramétereket szabályozhat, például az effekt paramétereit és a looper funkcióit is beállíthatja.

MINŐSÉGI KONSTRUKCIÓ
A TAG3 C profi és minőségi hangja effektek nélkül is érvényesül. A tömör lucfenyő fedlap gazdag közép és mély frekvencia tartományt biztosít. A tömör mahagóni hátlap és oldalak lassabb tranziens reszponzítást adnak, mint más faanyagok, és ezzel lágy, puha hangzást és prominens középfrekvenciát biztosítanak.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK


2024. október 16. 04:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA