MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Színezd ki zenéidet inspiráló hangszínekkel

A fejlett BOSS hangtechnológiák és az elegáns, ultramodern megjelenés ötvözésével az inspiráló GX-100 mindenhol csúcsteljesítményt nyújt, akárhol is játszol. Fedezd fel a 23 AIRD-erősítőt és a csúcsmodell GT-1000-ból származó több mint 150 effektet, és készíts nagyszerű hangszíneket másodpercek alatt az intuitív színes érintőképernyővel. Az akár 15 egyidejűleg használható effektblokk korlátlan hangzási lehetőségeket biztosít, mélyreható, valós idejű vezérléssel a beépített lábkapcsolókon keresztül, egy expression pedállal és külső vezérlés támogatásával.

Autentikus erősítők és hangládák
A GX-100 kiváló hangzást és természetes csöves erősítő játékérzetet biztosít bármilyen játékkörnyezetben az AIRD technológiának köszönhetően, amelyet kifinomult Tube Logic technológiánk támogat. Az AIRD minden GX-100 gitár- és basszuserősítő DNS-ének része, míg az AIRD Output Select típusok segítségével tökéletesen testre szabhatod a hangzást bármilyen célhoz, legyen szó erősítő bemenetről, FRFR monitorról vagy házi erősítőrendszerről. Beépített hangládatípusok széles választéka is elérhető, valamint bővítőhelyek a saját hangsugárzó-IR-ek USB-n keresztüli importálásához.

Kivételes effektek
A GX-100 processzorral, a hatalmas BOSS könyvtár több mint 150 kiváló minőségű effektjének használatával, szinte bármilyen hangzást megszólaltathatsz, amit csak el tudsz képzelni. Számos overdrive és distrortion áll rendelkezésre, valamint olyan BOSS klasszikusok, mint a Slow Gear, Octave és még sok más. Továbbá modulációs effektek, illetve Delay és Reverb típusok széles skálája is rendelkezésre áll, valamint számos, kifejezetten basszusra hangolt effekt. A send/return csatlakozókkal pedig integrálhatod kedvenc kispedáljaidat vagy az erősítődön található effekt loop-ot a GX-100 "ökoszisztémájába".

Hozd létre saját hangzásodat
A GX-100 összesen 100 preset memóriával rendelkezik, hogy azonnal elkezdhesd a játékot. De könnyen szerkesztheted is ezeket a saját elképzelésed szerint, vagy újakat építhetsz az alapoktól. Engedd szabadjára a fantáziáját a 15 dedikált blokktípussal – köztük két erősítőblokkal –, valamint soros és párhuzamos lánceffektekkel, hogy valamennyi hangzásvariációt elkészíthesd. A 200 felhasználói memóriával pedig elegendő hangszínt tudsz tárolni, szinte bármilyen dal vagy stílus lefedéséhez.

Néhány érintéssel
A hangszínlétrehozás és a koncert közbeni szerkesztés minden eddiginél egyszerűbb a GX-100 processzorral. Az élénk színű érintőképernyő intuitív vezérlést kínál a patch-ek és effektek kiválasztásához, a paraméterek módosításához, a jellánc beállításához és még sok máshoz. A kijelző harmonizáltan működik együtt a panel négy forgópotméterével és oldalváltó gombjával, így a figyelmedet folyamatosan a zenére összpontosíthatod.

Egyéni parancsok
A GX-100 mélyreható, valós idejű vezérlést kínál nyolc egyénileg címezhető lábkapcsolóval és egy lábujjkapcsolóval ellátott expression pedállal. Ezek a patch/bank kiválasztásához és a patch-specifikus vezérléshez vannak konfigurálva, de szabadon hozzárendelheted őket az egyedi igényeinek megfelelően. A Manual mód közvetlen, kispedál jellegű vezérlést biztosít, a külső vezérlés használatával pedig lábkapcsolókkal, expression pedállal vagy MIDI-n keresztül léphetsz még tovább. Rendelkezésre áll egy jack csatlakozó is, amellyel távolról válthatsz csatornákat az erősítőn memóriaválasztással vagy hozzárendelt lábkapcsolóval.

Partnered a hangzásban
A színpadi használat mellett a GX-100 USB audio interfészként is kiválóan alkalmas a felvételkészítéshez és a számítógéppel történő előadáshoz. A GX-100 kimenetein keresztül közvetlenül rögzíthetsz felvételeket zenekészítő szoftverrel, más erősítőket rendelhetsz a sávokhoz, és figyelemmel kísérheted az általános hangzást. A fejhallgató-csatlakozó segítségével bármikor és bárhol gyakorolhatsz, a beépített looper pedig tökéletes a jammeléshez, a hangszínek és ötletek fejlesztéséhez, valamint a kreatív lehetőségek kiterjesztéséhez előadás közben.

Még több lehetőség a BOSS Tone Studio-val
A BOSS Tone Studio (macOS és Windows rendszerhez) használatával minden GX-100 paramétert módosítható, hangszíneket menthetsz el, és a számítógépen Live Set-eket rendszerezhetsz a különböző koncertekhez. Az opcionális Bluetooth® Audio MIDI Dual adapterrel pedig vezeték nélkül módosíthatod a koncert beállításait a mobilkészülékeden lévő BOSS Tone Studio alkalmazásból, és streamelhetsz zenei alapokat/ dalokat a készülék saját könyvtárából.

Általános tulajdonságok
Hatékony, könnyen használható erősítő-/effektprocesszor gitárhoz és basszusgitárhoz
24-bites AD/DA átalakítás, 32-bites lebegőpontos processzálás és 48 kHz-es mintavételezési frekvencia
Autentikus csöves erősítő hangzás és érintésérzékenység AIRD technológiával
23 erősítőtípus és több mint 150 BOSS effekt
Rendkívül rugalmas erősítő/effekt címzés 15 hozzárendelhető blokkal
Beépített hangszórótípusok széles választéka és WAV hangsugárzó-IR-ek betöltésének támogatása
Letisztult, modern dizájn intuitív színes érintőkijelzővel és masszív fém házzal
Korlátlan effektvezérlés szabadon hozzárendelhető beépített lábkapcsolókkal és lábujjkapcsolós expressison pedállal
Csatlakoztass akár két lábkapcsolót vagy egy expression pedált a kibővített vezérléshez
Send/return loop külső pedálokhoz vagy négykábeles módszerhez
Vezérlőaljzat a csatornaváltás távvezérléséhez az erősítődön
MIDI I/O aljzatok és többcsatornás számítógépes felvételkészítés USB-n keresztül
Hangszínek szerkesztése számítógéppel a macOS és Windows rendszerhez készült BOSS Tone Studio segítségével
Az opcionális Bluetooth® Audio MIDI Dual adapter lehetővé teszi a hangszínek szerkesztését és streamelést iOS vagy Android mobilkészülékről

Bővebb információ...


2022. március 5. 07:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA