MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Összecsukható Snapbag® Softbox az F-sorozatú spotámpákhoz

A rendezvény-technikusoknak minden szituációra fel kell készülniük, kéznél kell legyenek a megfelelő eszközök. A hagyományos színpadi világítás mellett a TV és videó alkalmazások és streaming a mindennapi munka részévé vált. Ehhez derítőfényre van szükség az emberek megvilágításához.
Minimális erőfeszítéssel bővíthető a világítási portfólió és gyorsan átalakítható a Cameo F-sorozata derítőlámpává az összehajtható Snapbag® Softbox segítségével. Ez a praktikus eszköz képes lágy, koncentrált fényt létrehozni anélkül, hogy új lámpatestet kellene vásárolni.

A Snapbag derítő kompatibilis minden F-sorozatú modellel, így sokoldalúan használható a teljes kínálattal. Néhány egyszerű mozdulattal rögzíthető a Fresnel lámpára szerszámok nélkül, az erős fém rudakból álló keret biztonságosan tartja a helyén. A belső oldalak fényvisszaverő anyagból készültek az intenzitás növelése, valamint a szűrő szövetének egyenletes megvilágítása érdekében. A müncheni DoPchoice céggel együttműködve kiemelt figyelmet fordítottak a kiváló minőségű anyagokra és kivitelre.

A derítő ?-es frost filterrel van felszerelve, amelyet tépőzárral lehet feltenni. Egy kisebb, ?-es frost filtert a derítő közepére helyezhetünk, hogy még jobban szórja a fényt. Ha összehatjuk, a szűrőkkel együtt helytakarékos módon belefér egy táskába.

• Az F-sorozatú spotlámpákat derítőlámpává alakítja
• Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető
• Minden F-sorozatú spotlámpával kompatibilis
• Strapabíró anyag
• Kiváló minőség, made in the EU

Részletes ismertető és vásárlás: CL-FSSBS


 

2021. április 10. 06:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA