MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Shure SLX-D digitális vezeték nélküli rendszer

Egy színpadi előadás fontos összetevője a megbízható, kristálytiszta hangzás, ezért a digitális vezeték nélküli technológia vezetőjének legújabb fejlesztése stabil jelátvitelt és >120 dB-es dinamika tartományt biztosít.

A rendszerbeállítások kezelésének megkönnyítésére tervezték, így a rádiófrekvenciás szkennelés és az IR szinkronizálás használatával készen is áll arra, hogy egy gombnyomással elinduljon, de segítségünkre lehet az SLX-D vevőkbe beépített frekvencia-beállító eszköz is.
 
Az SLX-D a legkomolyabb elvárásoknak is megfelel, így a vezeték nélküli rendszerek széles skáláját képes kezelni. Az első osztályú kézi, lavalier és headset mikrofonok teljes választékával együttműködik (akár 32 kompatibilis rendszer, 44 MHz). A teljesítmény az ország előírásaitól és az üzemeltetési környezettől függően változhat.

Egy egész napos konferenciát vagy egy teljes estés koncertet képes kiszolgálni - akár 8 órányi használat 2 darab AA elemmel (tartozék), vagy az opcionális Shure SB903 Li-ion újratölthető akkumulátorokkal és töltőkkel.


2020. szeptember 20. 14:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA