MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sexnuggets - Hangrobbanás

A dal üzenete az, hogy ahogy mi magunk is a legjobbat próbáljuk kihozni a jelen helyzetből, úgy ugyanezt kívánjuk minden zenész kollégánknak, családtagjainknak és barátainknak, valamint minden embertársunknak. Várjuk már, hogy újra találkozzon a Sexnuggets-család a koncerthelyszíneken!

A zenekar hatalmas örömére Pulius Tibivel (Supernem) dolgozhattak az új, készülő dalaikon. Tibi főleg zenei producerként segíti a csapatot, de hallható például a dalban "egy jó kis funky-s groove" Tibinek köszönhetően, sőt még a klipben is vállalt egy kis szereplést.

Nem szabad megfeledkezni a videó készítőiről sem: Szilasi Barna és csapata, Pehr Csenge és Szilasi Dávid alázatos, türelmes és precíz munkáját dicsérik a felvételek. A Sexnuggets számára nagy élmény volt egy ilyen jókedvű, hatékony közegben dolgozni, igazi feltöltődést jelentett ez most a csapatnak - bíznak benne, hogy hamarosan ismét lesz lehetőségük együtt dolgozni velük! Aki pedig a klip forgatására volna kíváncsi, annak ajánljuk a Sexnuggets Facebook-oldalán lévő, Melo Sándor által készített werkfotókat.


2021. április 12. 10:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA