MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sennheiser XS Lav mikrofonok tartalomgyártáshoz

Valószínűleg nincs gyorsabb és egyszerűbb módja annak, hogy videóid kiváló minőségű hangzással ruházd fel: csak csíptesd fel a Sennheiser új XS Lav mikrofonját, csatlakoztasd mobileszközödhöz vagy számítógépedhez és már indulhat is a felvétel. Podcastot vagy interjút készítesz? Szinkronizálsz vagy vlogolsz? Ez a gömbkarakterisztikájú, csíptetős mikrofon tiszta, természetes hangzást kölcsönöz a felvétel számára. A mikrofon a következő változatokban kapható: XS Lav Mobile (TRRS csatlakozóval), XS Lav USB-C (USB-C csatlakozóval) és XS Lav USB-C Mobile Kit (Manfrotto PIXI háromlábú miniállvánnyal és egy Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesszel).

„Egyszerű hangrögzítés és érzékelhető hangzásjavulás – ezt nyújtja számodra az XS Lav termékcsalád” – mondta Nicole Fresen, a Sennheiser termékmenedzsere. „Ezek a mikrofonok hamar nélkülözhetetlen társaiddá válnak a tartalomkészítés során.”

Profi mikrofonozás

A hangzás tökéletesítése valójában az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a tartalom általános minőségét javítani tudjuk. A mobileszközök és laptopok beépített mikrofonjai egyszerűen nem képesek megfelelő teljesítményt nyújtani, mivel helyzetükből adódóan a beszédhang mellett a környezeti hangokat is rögzítik. Ráadásul az egyenletes hangerőszint és hangminőség érdekében az eszköztől azonos távolságban kell maradnod.

XS Lav USB-C                                                                                                                                                                                       XS Lav Mobile

Az XS Lav termékcsalád megfelelő mikrofonjának használatával a lavalier mikrofonok minden előnyét kiélvezheted. Ha a mikrofon közelebb kerül a szájhoz, el tudod különíteni a beszédhangot és kevesebb környezeti hangot rögzítesz. Ez a megoldás a kábel ellenére is nagyobb mozgásszabadságot biztosít a kamera előtt, mégpedig anélkül, hogy az a hang rovására menne – így a hallgatóság számára is élvezhetőbb az eredmény.

Ráadásul a professzionális broadcast alkalmazásokban is általában gömbkarakterisztikájú lavalier mikrofonokat használnak. A mikrofon a ruházatra csíptethető, ami professzionális megjelenést és tökéletesebb hangzást biztosít.

Egyszerű és hatékony

A XS Lav mikrofonok használata gyerekjáték – csatlakoztatásával az okostelefon vagy a számítógép a belső mikrofonról automatikusan átvált a lavalier mikrofon használatára és gondoskodik annak meghajtásáról. Csak csatlakoztasd a 2 m-es kábelt az eszközhöz és már indulhat is a felvétel. A normál USB-C–>USB-A adapter segítségével az XS Lav a régebbi típusú termékekkel is használható. Videokonferenciákhoz szeretnéd használni? Csak válaszd az XS Lav USB-C-t, mivel az XS Lav Mobile 3,5 mm-es jack csatlakozója letiltja a készülék hangkimenetét.

Változatok, tartozékok és árak

Minden XS Lav mikrofon alapfelszereltségéhez tartozik egy mikrofoncsipesz, egy cserélhető szivacs szélfogó és egy húzózsinóros tartóerszény. Az XS Lav USB-C Mobile Kit ezen túlmenően egy Sennheiser okostelefon rögzítőcsipeszt és egy Manfrotto PIXI háromlábú miniállványt is tartalmaz.

XS Lav Mobile (TRRS dugóval): 17 700 Ft (ajánlott fogyasztói ár)
XS Lav USB-C: 21 300 Ft (ajánlott fogyasztói ár)
XS Lav USB-C Mobile Kit: 35 700 Ft (ajánlott fogyasztói ár)

XS Lav USB-C Mobile Kit
 
Related Posts:
1. XS LAV USB-C
 

Related Posts:
1. Születésnapi ajánlat a Vocal, a Lavalier, a Pedalboard és a Portable Lavalier szettekre
2. A Sennheiser MKE 200 jól hallhatóan és érthetően közvetíti történeted
3. Supernem x Sennheiser – Halkabb rock színpad? | Barba Negra Track
4. Vegyél részt a Sennheiser és a Panasonic LUMIX élő webináriumain


 

2021. április 24. 16:00

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA