MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sennheise MOMENTUM Wireless homokfehér változatban

A Sennheiser bemutatja az audio specialista híres MOMENTUM sorozatának legújabb tagját: a harmadik generáció, a MOMENTUM Wireless, új színváltozatát. A klasszikus fekete mellett ez a modell már homokfehér színben is kapható – a luxus minőségű konstrukció új, divatos, finom tónusokkal gazdagított, világosabb alternatíváját kínálva.

Halld meg a különbséget!

MOMENTUM Wireless fejhallgató rendkívüli hangzást kínál – kiváló minőségű hangszórórendszerét 42 mm-es jelátalakítók hajtják, hogy a stúdiófelvételek kiegyensúlyozott mélyeit és precíz hangzását és képes legyen visszaadni. A tökéletes hangvisszaadást a következők segítik: Bluetooth 5 kompatibilitás, aptXTM, AAC és SBC kodekek támogatása, valamint a hang és a kép tökéletes szinkronjáról gondoskodó aptXTM Low Latency technológia. Ezen túlmenően a Sennheiser Smart Control alkalmazásán keresztül a hangzásélmény a felhasználó egyéni ízléséhez igazítható.

A háromféle aktív zajkioltási üzemmód használatával létrehozhatod a nyugalom szigetét – még jelen körülmények körül is, mikor fokozódtak az otthon tartózkodó családtagok által keltett zajok.

Ne ess ki többé a ritmusból

Az automatikus be-/kikapcsolás a fülkagylók kihajtásakor, illetve összecsukásakor elindítja, illetve megállítja a lejátszást, miközben a Smart Pause funkció – a közelségérzékelők használatával – a fejhallgatók levételekor automatikusan szünetelteti, visszahelyezésekor pedig folytatja a lejátszást. A MOMENTUM fejhallgató olyan népszerű hangasszisztensekhez enged egyetlen gombnyomással hozzáférést, mint a Siri, az Amazon Alexa és a Google Asszisztens, miközben a háromgombos kezelőszerv segítségével a telefonhívások és a zenelejátszás is könnyedén kezelhetők.

Alkalmazkodás bármely környezethez – az aktív zajszűrés (ANC) és a Transparent Hearing (hangáteresztés) funkció segítségével

A háromféle aktív zajkioltási üzemmód használatával kizárhatod a zavaró körülményeket és létrehozhatod a nyugalom szigetét – még most, az otthon tartózkodó családtagok vagy lakótársak által keltett zajok fokozódása mellett is. A fejhallgató ezen felül egy ún. Transparent Hearing (hangáteresztés) funkciót is kínál, ha zenehallgatás közben a környező történésekre is figyelni szeretnél.

A forma és a funkciók összhangja

A gyöngy-fúvott rozsdamentes acélcsúszkák és az eredeti juhbőr fülpárnák a luxusérzeten túl a tartósságot és a kényelmet is szolgálják – amire szükség is van a 17 órás akku élettartam által biztosított hosszas használat miatt. Az összehajtható kialakítás könnyű tárolást és hordozást tesz lehetővé, míg a beépített Bluetooth nyomkereső és a Tile alkalmazás használatával a fejhallgatót csaknem lehetetlen elhagyni.

Kapcsolódó termékek


2020. április 16. 10:08

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA