MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

Korszerű, kedvező árfekvésű digitális színpadi zongora, prémium Roland hangszínekkel és funkciókkal. A Roland örömmel mutatja be az RD-88 színpadi zongorát, amely a cég hosszú múltra visszatekintő RD sorozatának legújabb tagja. Az RD zongorák több mint 30 éve ott szerepelnek a profi billentyűsök színpadi hangszerei között a világ minden részén. Prémium funkcióival és korszerű tulajdonságaival  az RD-88 a híres RD hangzást és játszhatóságot viszi tovább ezzel a kedvező árfekvésű hangszerrel, amely egyszerűen használható és szállítható.

A 88 billentyűs PHA-4 klaviatúra kiváló játékérzetet garantál a Roland díjnyertes kalapácsmechanikájának és elefántcsont hatású billentyűinek köszönhetően. Az inspiráló billentés elengedhetetlen része az autentikus előadásnak; ezzel a billentyűzettel a játék minden apró árnyalata kifejezésre jut a megszólaló zongorahangban. A csúcsminőségű beépített hangszórórendszerrel a hangszer külső erősítés nélkül is használható az otthoni gyakorláshoz és kényelmes monitorozáshoz.

A Roland gazdag hangszínörökségére támaszkodva az RD-88 széles választékot kínál, beleértve pompás, új fejlesztésű SuperNATURAL zongorákat és elektromos zongorákat. A sokoldalúság érdekében egy gondosan összeválogatott gyűjtemény is helyet kapott a hangszerben akusztikus és elektronikus hangszínekkel, köztük a Roland legújabb hangforrásával létrehozott, modern szintetizátor-hangszínekkel.

Játék közben az RD-88 jól áttekinthető kezelőfelületének használata rendkívül egyszerű, hiszen minden pillanatban kéznél vannak a hangszín-kategóriák kiválasztásához, layer-ek és split-ek megszólaltatásához és további beállítások elvégzéséhez szükséges vezérlők. A hang megformálása külön potméterekkel végezhető el, és igény szerint tovább alakítható a compressor, chorus/delay, reverb és más effektekkel. A kedvenc beállítások elmenthetők a későbbi gyors behíváshoz, a One-Touch Piano gombbal pedig bármikor gyorsan visszatérhetünk az alap zongorahanghoz.

A haladó felhasználók nagyra fogják értékelni az RD-88 zónafunkcióit és az egyszerű számítógépes integrációt. USB-n keresztül szoftveres hangszínek megszólaltatása is lehetséges és a három zóna konfigurálható a belső hangszínekkel vagy használható az Apple MainStage szoftverszintetizátorainak vezérlésére.

Letisztult és kompakt kivitelének köszönhetően az RD-88 szinte bármilyen zenei környezetben megállja a helyét. Mindössze 13,5 kg, egyszerűen szállítható és gyorsan összeállítható még egy kis méretű színpadon vagy zsúfolt próbahelyen is.  

A RD-88 színpadi zongorával kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. február 4. 16:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA