MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Prolight + Sound

A szórakoztatóipari technológiák és szolgáltatások, integrált rendszerek nemzetközi vására - Frankfurt, 2019. április 2-5.

A frankfurti Musikmesse és a Prolight + Sound szakvásárokon a gyártó vállalatok találkoznak a világ minden tájáról érkező kereskedőkkel, a hangszer-, rendezvény- és médiatechnikai piac profi szereplőivel, valamint a zenészekkel.

A rangos nemzetközi vásárpáros 2019-ban még szorosabban összefonódik. Idén teljesen egy időben zajlik majd a két szakvásár, a szinergiák lehető legjobb kihasználása érdekében megújult csarnokbeosztással.

A fény- és hangtechnika területének profi művelői a Festhalle-ban berendezett PRG/LEA Stage keretében, valamint a szabadterületen kialakított Live Sound Arena-ban ismerhetik meg élőben az újdonságokat.

A Prolight + Sound szakvásár kiemelt kínálati csoportja a Media Technology & Systems Integration. A meghatározó műszaki trendek, mint például a digitális hanghálózatok, az AV-over-IP, az immerzív technológiák a kiállítócsarnokokban mutatkoznak be, a szemináriumi programban pedig szakértők vitatják meg a témákat.

Újdonság az Audio, Sound & Recording termékcsoport összefogása a 8-as csarnokban. Így itt a mobil és telepített hangrendszerektől egészen a stúdió- és hangrögzítő berendezésekig a teljes audio spektrum fellelhető lesz.

Idén először szerveznek CAVIS szemináriumokat. A Congress for Audiovisual Integrated Systems kiemelt figyelmet szentel a telepített rendszerek piacának, valamint termék- és projektbemutatóknak ad teret.

Az idei év másik nagy újdonsága a Vintage Concert Audio Show, ahol a látogatók most először, egy exkluzív show keretében eredeti, korabeli PA-rendszerek segítségével élhetik át a hamisítatlan retro, analóg hangzást az 1960-as évektől egészen a ’90-es évek világáig. 

2019-ben a Musikmesse és a Prolight + Sound szakvásárokat egyszerre, egy időben rendezik meg, a belépőjegyek mindkét vásárra érvényesek. A vásárokról további felvilágosítást kínál a www.musikmesse.com és a www.prolight-sound.com honlap.

Magyarországi Képviselet:
www.messefrankfurt.hu 

2019. február 15. 14:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA