MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Próbaterem utólagos hanggátlása előtétfalas PhoneStar rendszerrel

A Wolf Bavaria Magyarország -Hang és Tűz Kft. nem csak az általános hanggátlási problémák megoldását vállalja. Komoly referenciáink vannak stúdiók, próbatermek, színházak hanggátlási megoldásainak professzionális kivitelezésében is.

Egy visszatérő budapesti ügyfelünk, Géczy Viktor pár éve egy apró próbaterem hanggátlásával bízta meg cégünket, melyet egy régi, mindössze 5m2 cipészüzletből alakított ki.

A próbateremben, ahol erősítők tesztelése is történik nagy teljesítményű csöves erősítő és 4x12”-es hangfal hangnyomásától kellett megvédeni a szomszédban lakókat, amely feladatot három rétegű, 12,5mm-es PhoneStar lapokból álló előtétfalas rendszerrel kiválóan megoldottunk.

Ügyfelünk miután kinőtték a helyet és egy jóval nagyobb, 40m2 es helyiségbe költöztek. Előzetes megállapodásunk szerint kérték az előző hely hanggátló rendszerének átköltöztetését, így megspórolva az előző helyre beépített anyagok 80%-át. A maradék anyagokkal kiegészítve magas hanggátló képességű, 15mm-es lapokkal triplán burkolt előtétfalas rendszert építettük be, illetve a padló két rétegű 15mm-es PhoneStare borítást kapott, a terem utánzengési idejét pedig Wolf hanggátló elemekkel finomhangoltuk.

Megrendelőnk ismét elégedetten vette birtokba az új helyet, mert a rockzene 95dB-t meghaladó hangnyomása nem zavarja a helyiség szomszédságában élőket. 

További információk: www.hangestuz.hu

Csendes Péter 
hangmester

2017. január 5. 17:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA