MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

PhoneStar Csendlap a zenei világban

Egyik zenével foglalkozó ügyfelünk Budapesten stúdiót működtet, melynek hangszigetelésére cégünket, a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.-t választotta. Arról, hogy miért ránk esett a választása és a megépített PhoneStar hanggátló rendszerrel kapcsolatban melyek a tapasztalatai, az alábbiakban olvashatnak:

„Reklámfilm gyártással foglalkozunk. Egy hangszigetelt szobát szerettünk volna az irodánkon belül kialakítani, ahol narrációkat, szinkronokat is rögzíthetünk házon belül a projektjeinkhez anélkül, hogy a szomszéd irodákból átszűrődne bármilyen zaj. Körülnéztünk a piacon, és a Hang és Tűz Kft.-nél találtuk a legtöbb referenciát, valamint kizárólag ők forgalmaznak PhoneStar Csendlapokat, amely egy speciális hangszigetelő technika. Ezeknek a homokkal töltött paneleknek a legnagyobb a zajelnyelő képessége. Az előzetes tájékoztatás és a tanácsadás profi volt, ezért választottuk őket, mint kivitelezőt a hangszigetelésre.

Külön kérésünk az volt, hogy a falat úgy építsék meg, hogy a jövőben a szomszéd szobában építendő új hanggátló rendszer gyenge pont nélkül csatlakozhasson ehhez a falhoz. Javaslatomat, ahogy én képzeltem el a hangszigetelést, Ervin (Bőczi Ervin ügyvezető – szerk.) azonnal felülírta. Elvetette az ötletemet és sokkal jobb szakmai javaslattal állt elő, amit elfogadtam és meg is valósítottak. 

Mivel a szomszéddal határos falak gipszkartonból készültek, ezért Ervinék (Bőczi Ervin a Hang és Tűz Kft. ügyvezetője – szerk.) javaslata alapján a tökéletes eredmény elérése érdekében egy falat átvágtak, rezgéscsillapítókat és előtétfalat építettek, amelyre dupla réteg Csendlap került.

Az eredmény sokkal jobb lett, mint amit korábban reméltünk, a szomszédos falakon szinte nulla zaj szűrődik át. Így most akár broadcast minőségben is tudunk hangot, narrációkat rögzíteni.

Házi stúdióknak, professzionális stúdióknak, de akár otthoni zenészeknek zeneszobának, vagy DJ-knek kifejezetten ajánlom a Hang és Tűz Kft.-t, jelenleg ők a legjobbak Magyarországon hangszigetelésben.”

Köszönjük a bizalmat!
Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft.


 

2022. április 15. 07:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA