MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Peter Kovary & the Royal Rebels

A nyár folyamán „fedte fel kilétét” a Peter Kovary & The Royal Rebels csapata, pontosabban Kőváry Péter gitáros/énekes és producer, a neo egykori tagja rántotta le a leplet új klasszikus Rock ’N’ Roll formációjáról. A debütáló ’Keepin’ On’ EP-t még egymaga készítette el, de már akkor is pedzegette, hogy szerveződik a zenekar Royal Rebels része is.

Peti időközben kiegészült Neményi Csaba gitárossal, Tóth Zsombor basszusgitárossal, Nagy „Liszt” Zsolt billentyűssel, és Kovács Csaba dobossal. Kora ősszel már fellépéseket is vállalt a csapat, sőt első nagylemezük elkészítésébe is belevágtak. Ennek eredményeként hallgathatjátok meg most a nagylemez nyitódalát, az ’It’s a Riot’-ot, valamint megtekinthetitek annak image/live-klipjét cikkünk végén. Az új kisfilm hűen visszaadja a zenekar dinamikus előadásmódját, reprezentálva egyúttal a műfaj minden stílusjegyét.

„A lemez munkálatai kedvező ütemben zajlanak, ha minden a tervek szerint halad, akkor februárban mutatjuk be a közönségnek” – mondta el Kőváry Péter zenekarvezető.

Bár az elmúlt időszakban már láthattátok élőben is a zenekart, ha ez elmaradt volna, akkor még idén elcsíphetitek a Rebelst-t, december 20-án a Muzikum Klubban a Stoned nevű Rolling Stones tribute csapat társaságában.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1804782756476943/

Az It’s a Riot klipjét az alábbi videón tekinthetitek meg.

további információ:
Facebook: www.facebook.com/PeterKovaryTheRoyalRebels
Instagram: https://www.instagram.com/peterkovaryroyalrebels/
Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCZJWs2evjOI4zHctPc9bQfA
Web: http://www.peterkovary.com


 

2016. november 17. 16:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA