MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer RIVER saar - aktív gitár splitter, Y-box

Szóval, egyszerre két erősítőn keresztül kellene játszani a gitáron vagy a basszusgitáron? Remek ötlet! A probléma az, hogy zúg. És nem is csak egy kicsit. Sőt, igazi zajt csap. Szerencsére a Palmer saar Guitar Splitter box itt van, hogy megmentse a helyzetet. A saar szétválasztja a két erősítő földpotenciálját, és megakadályozza a földhurok zajt több erősítő összekapcsolásakor.

A Palmer saar a bemeneti jelet passzívan az 1-es erősítő kimenetére küldi, míg egy aktív FET-kapcsolás leosztja a jelet a 2-es erősítő kimenetére. Ez hangveszteség nélkül történik, mivel a FET bemeneti szint rendkívül nagy impedanciájú. A 2. erősítő kimenet szintén egy transzformátorral van leválasztva a földelt áramkörről. A földhurkokat a földleválasztó kapcsolóval lehet megszüntetni.

A 2. erősítő kimenetről érkező jel alacsony impedanciájú és megbízható, így hosszabb kábelek használata is lehetséges hangveszteség nélkül. Fontos funkció a 2. kimenet fázisfordító kapcsolója. A gitár/basszus erősítők jelének polaritása nem szabványosított. Az egyszerre működtetett két erősítő lehet fázisban vagy fázison kívül. Utóbbi esetben a hangzás kellemetlenül vékony - amit a Palmer saar fázisfordító kapcsolójának megnyomásával lehet megszüntetni. Természetesen a fázisfordító funkciót hangtervezési eszközként is használhatjuk, ha szeretnénk: a fázison kívüli hangzás néha remek kreatív lehetőség lehet!

A Palmer saar egy egyszerű és hatékony eszköz, amellyel egyszerre két erősítő hatalmas hangzását élvezhetjük - zaj és interferencia nélkül.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. augusztus 15. 08:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA