MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ORGANIKUS RITMUSOK AKUSZTIKUS ZENÉSZEK SZÁMÁRA

A DR-01S Rhythm Partner a világ első virtuális ütőhangszerese, kifejezetten akusztikus zenét játszó muzsikusok számára. Az elektronikus zenében használt dobgépekkel ellentétben a DR-01S organikus ütőhangszereket és egyszerű, de sokoldalúan használható groove-okat tárol, melyek tökéletesen egészítik ki az akusztikus zenét. A készülék ideális választás énekesek és gitárosok számára, de praktikus kiegészítő bármilyen más akusztikus hangszerhez, mint például ukulele, hegedű, zongora stb.

A DR-01S felhasználóbarát kezelőfelületével egyszerűen lehet kiválasztani ritmusokat és variációkat az adott zenei stílushoz, a beépített hangszóró csúcsminőségű hangja pedig tökéletesen összeolvad az akusztikus hangszerrel. Az elemes tápellátásnak köszönhetően mindenhová magaddal viheted a készüléket. Legyen szó gyakorlásról vagy közös zenélésről barátokkal, az inspiráló DR-01S új magaslatokba emeli az akusztikus zenélés örömét.

A tökéletes ritmus partner akusztikus zenéléshez
Az akusztikus zenélés egyik nagy előnye, hogy nem igényel semmilyen előkészületet - csak felkapod a hangszered és máris szólhat a zene. A DR-01S hangja tökéletesen egybeolvad az akusztikus hangszerekkel, kompakt kialakítású, egyszerűen kezelhető és bármilyen zenei stílushoz képes letisztult és ízléses ritmus kíséreteket megszólaltatni. Dedikált gombok állnak rendelkezésre a különböző ritmusok és variációk eléréséhez, akár hét hangszer is megszólaltatható egyszerre egyéni ritmusok létrehozásához és 50 kedvenc ritmus mentése lehetséges. Mindössze néhány érintéssel állítható be a hangerő, tempó és ütemmutató, a ritmusok elejéhez pedig egyszerűen adható hozzá egy beszámolást. A groove-okat el is lehet halkítani a dalok letisztult befejezéséhez.

Kifejező ütőhangszerek és groove-ok
A DR-01S magába sűríti a Roland és BOSS korábbi dobgép és hangszín fejlesztéseinek minden tudását és tapasztalatát. A rengeteg beépített akusztikus ütőhangszer között megtalálhatod a shakert, maracast, kongát, bongot, harangot, cajont és sok mást. Mindezek mellett teljes dob szetteket is használhatsz akusztikus és elektronikus hangszínekkel, ha intenzívebb hangzásokra van szükség. Minden hangszín kategóriához egy csomó kifejező, profi ütősök által készített groove kapcsolódik, melyek harmonikus kíséretet adnak a legkülönbözőbb akusztikus stílusokhoz.

Lenyűgöző hangzás, kompakt kivitel
A DR-01S kiváló minőségű audió rendszerének meleg és telt megszólalása harmonikusan olvad össze az akusztikus hangszerek természetes hangjával. A BOSS a legfejlettebb technológiái ötvöződnek ebben a dobgépben, beleértve az innovatív, beépített hangfal konstrukciót, egyedi hangszórót és nagy hatásfokú erősítő. Ezek összehangolt működése eredményezi a lenyűgöző hangzást, ami ráadásul rendkívül könnyen hordozható kivitellel párosul. Színpadon pedig egyszerűen csatlakoztatható a vonal kimeneten keresztül egy akusztikus erősítőhöz vagy központi hangrendszerhez.

Vezérlés külön megvásárolható lábkapcsolókkal
Igaz, hogy az összes DR-01S funkció elérhető a dobgép kezelőfelületén, de előfordulhat, hogy előadás közben bizonyos műveleteket praktikusabb lábbal végezni a játék közben. Ez egyszerűen kivitelezhető egy vagy két lábkapcsoló csatlakoztatásával. A lábkapcsolókra kijelölhető funkció között szerepel a ritmusok indítása/megállítása, tempó gyorsítás/lassítás, pattern variációk kiválasztása és sok más. Sőt, lábkapcsolóval szinte bármelyik DR-01S hangszínt megszólaltathatod, ha manuálisan szeretnéd hozni a ritmust játék közben.

Bővebb információ...


2022. február 18. 16:32

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA