MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Nyílt nap a Szentgyörgyben, a hangtechnikus képzés fellegvárában

Ha egy kicsit is érdeklődsz a hangtechnika iránt bizonyára hallottál már a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikumról. Itt tanulnak a hangtechnikusok.

A hangtechnikus képzés kétéves, a szakmai képzések átalakítása előtt a hangmester szakmának felelt meg. Érettségi megszerzése után tudsz jelentkezni. Nappali, iskolarendszerű képzés, a végén állami technikusi vizsgával.

Természetesen jobb lenne személyesen megismerkedni, de a járvány ezt nem teszi lehetővé. Így szerveznek egy nyílt napot, ahol Zoom-on keresztül megismerheted az iskolát, a tanárokat, a képzést. Április 19-én hétfőn 09:00-kor várnak, a Zoom linket a Facebook eseménynél találod majd:

https://www.facebook.com/events/1786651014841500

A Szentgyörgyöt  a iX. kerületben a Lenhossék utcában találod, a város szívében, egy több, mint száz éves, de felújított iskola épületben. Patinás falak, hagyományok. Minden szakmai tanárunk a hangtechnikai iparban dolgozik, naprakész tudással rendelkeznek, és nem félnek átadni neked. Tanulásod oktatóink saját könyvei segítik egyedülálló módon az iskolák között. Ha személyesen jöttél volna láthatnád a most elkészült új stúdiót, ahol diákként heteket fogsz tölteni, a tíz darab nagy teljesítményű digitális munkaállomást, ahol Pro Tools-al dolgozhatsz. De megpróbáljuk bemutatni kamerával.

Ha a zene életed, és szeretnéd ezt a munkádban is kifejezni, akkor megfelelő választás lesz számodra hangtechnikus (régen hangmester) képzésünk, mert itt a sok elméleti ismeret mellett rengeteg gyakorlati tapasztalatot is szerezhetsz. A hangtechnikus szakmát és a képzésünk során átadott tapasztalatokat rengeteg helyen kamatoztathatod, kezdve egy koncert hangosításától, rendezvényeken való közreműködéseken keresztül egészen a stúdiófelvételekig. Beletanulsz a média hang (TV, rádió, stream…) rejtelmeibe, és profi leszel a filmhang készítésben is.

Gyere el a nyílt napra, és csapj le azonnal az államilag finanszírozott helyek egyikére!

Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum
1096 Budapest, Lenhossék utca 24.
Telefon: + 36 1 246 4655
E-mail: iskola@szgyf.hu
Honlap: http://szgyf.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/szgyf.hu


 

2021. április 14. 17:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA