MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Numark Mixtrack Platinum FX

4-Deckes, továbbfejlesztett DJ kontroller jogtárcsába szerelt kijelzőkkel és effekt padokkal

A mixelés itt kezdődik

A Mixtrack Platinum FX minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik a profi DJ-előadáshoz! Egy 24-bites 4-deckes digitális DJ kontroller szoftver effekt szekcióval, 6” átmérőjű jog-tárcsákba épített LCD kijelzőkkel, 16 multifunkcionális performance paddal. Kiváló kisebb rendezvényekre és a DJ képességek fejlesztésére; a Mixtrack Platinum FX együttesen kínálja a szükséges alapokat egyedi stílusod kialakításához. Profi belépő a határok nélküli DJ világba!

Mixelj könnyedén – azonnal!

A készülék középpontjában két új kapcsolóval vezérelheted a Serato beépített effektjeit, valamint közvetlen kapcsolók az alapvető effektekhez: Echo, Reverb, Flanger, Phaser, HPF (High Pass Filter) és LPF (Low Pass Filter) – biztosítva mindent egy kreatív kiálláshoz, az egyedi hangzásod érdekében!

Irányítsd a keverést a nagyméretű jog-tárcsákkal

A Mixtrack Platinum FX strapabíró kialakítású, 6” átmérőjű, érintés-érzékeny jog-tárcsáival precízen végezheted a keverést. A pontosságot a Mixtrack Platinum FX világos, nagy felbontású kijelzője segíti, amely minden fontos információt megjelenít: BPM, jog-tárcsa pozíciója, hátralevő idő, pitch információk és keylock.

Fűszerezd a mixedet

Légy kreatív, remixelj és pakolj feledhetetlen mixeket a Mixtrack Platinum FX 16 multi-funkciós, háttérvilágítással ellátott performance padjaival! A funkciók (Cue, Auto Loop, Fader Cuts, Sample) gyors elérését különálló gombok biztosítják, hogy valami igazán különlegeset hozhass létre!

Különálló Auto Loop

Mixtrack Platinum FX Auto Loop funkciója egyszerűbbé teszi a dalok közti váltást – a funkció keretében felezhetjük vagy duplázhatjuk a loop méretét a komoly kiállásainkhoz.

Négy deck a mixben

A Mixtrack Platinum FX négy virtuális decket kezel, amelyek közt egy gombnyomással válthatunk.

Serato DJ Lite a csomagban

A Mixtrack Platinum FX-hez mellékelt Serato DJ Lite most demo zenékkel és mixelési útmutatóval érkezik, amelyek segítségével azonnal elkezdheted a produkciót. A Serato DJ Pro külön vásárolható meg a készülékhez.

Milliónyi dal elérése

Hogy soha ne fogyj ki a dalokból a Mixtrack Platinum FX-hez tartozó Serato DJ Lite hozzáférést nyújt a TIDAL és SoundCloud szolgáltatásaihoz – mindezt Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Serato DJ Pro használata esetén a szolgáltatók további lehetőségei érhetők el. Az induláshoz 3 hónap ingyenes TIDAL Premium előfizetéssel ajándékozunk meg.

Széleskörű felszereltség

Az előbb említetteken felül a Mixtrack Platinum FX az alábbi felszereltséget biztosítja az azonnali DJ-előadáshoz: plug’n play USB kapcsolat, különálló keverő szekció 3-sávos EQ-val, szűrők, minőségi faderek valamint mikrofon bemenet, RCA- és fejhallgató kimenet.

SoundSwitch próbaverzió

Egyszerűsítsd fényvezérlésed a SoundSwitch fényvezérlő szoftver alkalmazásával. A Mixtrack Platinum FX mellé most 2 hónap próbaidőszakot aktiválhatsz. A program segítségével zökkenőmentesen szinkronizálhatod fénytechnikai eszközeid funkcióit az audio sávokkal.

Jellemzők:

Műszaki adatok:


2020. augusztus 31. 16:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA