MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NTI Audio Flexus FX100 – 2 csatornás audió analizátor, FX-Control Suite programmal

Az NTI Audio Flexus FX100 professzionális audió analizátora kiválóan alkalmazható kutatásban, laboratóriumi tervezésben, javításban és gyártási környezetben.

A moduláris felépítés eredményeként két-, vagy négy párhuzamos csatornás működés biztosítható. Külön impedancia modullal hangszóró mérésekre is lehetőség kínálkozik. Külső kapcsoló modulokkal 14 ki-, vagy bemeneti csatornáig bővíthető. Az FX-Control szoftvercsomag segítségével több FX100 készülék működtethető párhuzamosan.

A legkorszerűbb mérési technológia gyors pásztázást, részletes lépcsőzetes pásztázást és folyamatos mérési módot tesz lehetővé párhuzamosan.

A kiváló 1 µV – 200 Vp tartomány és -104 dB-es THD+N a kutatásban és tervezésben is megfelelő akusztikai és audió mérések elvégzésére ad módot.

Az FX100 5 Hz-től 80 kHz-ig terjedő frekvencia átfogása és párhuzamos DC feszültség mérési képessége részletes DC és audió analízist tesz lehetővé egyidejűleg.

A mellékelt FX-Control szoftverrel minden analizátor funkció hozzáférhető, a korszerű WPF architektúra a mai és a jövőbeni mérési alkalmazásokat is támogatja.

A sokoldalú kezelői felület gyors beállítást biztosít, az eredmények saját munkalapokon is megjeleníthetők.

A szoftver a külső eszközök kábelezését is megjeleníti, amelyet a világ bármely részére elküldhetünk, ezzel is gyorsítva a munkát.

Az egyes mérések teszt-sorozatokkal kombinálhatók, beleértve a tűréshatárt és hibaeredményeket, így egyszerű kezelői tesztfolyamatok hozhatók létre.

A Flexus FX100 Audio Analyzer alapkészülék 2 csatornás, és az FX-Control Suite szoftvercsomag is jár hozzá.

Előnyei:
- Gyors mérés
- Párhuzamos mérési funkciók
- Pontos eredmény
- Változtatható kiépítés
- Csúcsminőségű műszaki adatok

Bővebb információ és vásárlás.


2021. március 14. 07:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA