MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Nextone Special gitárerősítő

Modern Boutique-élmény, komoly gitárosok számára. A BOSS elismert Tube Logic technológiáját hordozó Nextone Special prémiumminőségű hangzást, játékérzetet és hangzásbeli sokszínűséget kínál a legigényesebb színpadi előadók számára. A jövőbe mutató innováció és a boutique kivitel jellemzőinek ötvözésével, ezzel a professzionális színpadi erősítővel mélyrehatóan formálható a gitárhang, kiválasztható a továbbfejlesztett reaktív végfokáramkör hangolása és egyedi Waza hangszóró biztosítja a "blue bell" hangzást. A Nextone Special a legjobb csöves erősítők kifinomult játékélményét nyújtja, számos modern funkcióval kibővítve, köztük a változtatható teljesítményszabályozás, a kiegyenlített hangzás és a karbantartás nélküli működés.

A kézzel készített csöves erősítők hangzása és játékérzete
A Nextone Special a BOSS folyamatos Tube Logic fejlesztésének legújabb generációját képviseli, és egy prémiumminőségű erősítőt ad a szakavatott gitárosok kezébe, amely hosszú évek tapasztalatával, gondos alkatrészválasztással és precíz kivitelezéssel valósult meg. A Tube Logic minden tekintetben megvalósítja a klasszikus csöves erősítők bonyolult, interaktív viselkedését, autentikus hangzást és játékérzetet nyújt, átütő hangindítással, természetes kompresszióval, dinamikus hangszóró-viselkedéssel és határozott színpadi jelenléttel. Az erősítővel együtt bemutatkozik a BOSS egyedi Waza B12W hangszórója is, amely ötvözi az 1960-as évek keresett „blue bell” hangszóróinak hangzását a modern teljesítmény-szabályozással.

Új generációs erősítő
A Nextone sorozat legkiemelkedőbb tulajdonsága az innovatív analóg erősítőkonstrukció és a kiválasztható EL84, EL34, 6V6 és 6L6 AB osztályú áramkörök. Képességeivel, a BOSS Nextone Special erősítő új csúcsokat hódít meg. A továbbfejlesztett reaktív végfokáramkör finomítja az összes fontos erősítő/hangszóró interakciót, ezzel még kifejezőbb játékérzetet nyújtva a gitárosok számára. A beépített hangvezérléssel finomhangolhatod az erősítő reagálását az egyéni játékstílusodnak megfelelően, még részletesebb módosításokkal a Nextone Editor-on keresztül. A változtatható teljesítményszabályozással pedig kis koncerthelyszíneken és a legnagyobb színpadon is a "sweet spot" élményével játszhatsz.

Páratlan hangzásbeli sokoldalúság
Két független, teljes funkcionalitású csatornájával a Nextone Special példátlan kontrollt biztosít személyes gitárhangzásod felett. Válassz a Clean vagy Lead beállítás, brit vagy amerikai EQ és beépített effektek között, és formáld meg a végfokszekciót az erre szolgáló gombokkal. A Clean csatornához tartozó Extra Headroom kapcsolóval még intenzívebb hangzás érhető el, továbbá kapcsolható szólójelszinteket lehet beállítani a Clean és Lead hangzásokhoz. Három Tone Setting memória a kedvenc beállítások elmentéséhez és azonnali behívásához.

Tökéletes hangzás minden bekapcsoláskor
Mindenki szereti a klasszikus csöves gitárerősítők hangját és hangulatát, de ezek nehezek, sérülékenyek és rendszeres karbantartást igényelnek, hogy csúcsteljesítményen működhessenek. A Nextone Special segítségével az autentikus csöves hangzás minden előnyét élvezheted, a hátrányok nélkül. Az erősítő tömege kisebb egy tipikus csöves erősítőhöz képest, ami megkönnyíti a szállítást és mozgatást. Nem tartalmaz csöveket, ezért éjjel-nappal aggodalomtól mentesen élvezheted a kiegyenlített hangzást és a rendkívül megbízható működést.

Kreatív csatlakoztathatóság
A Nextone Special hátlapja számos csatlakoztatási lehetőséget kínál a modern igényeknek megfelelően. Külső vezérlés támogatása GA-FC Foot controllerrel, hagyományos lábkapcsolókkal és MIDI-n keresztül. Rendelkezésre áll egy effekt-loop is, valamint XLR és 6,3 mm-es kimenetek a direkt jel végfokra történő elküldéséhez, továbbá kiválasztható mikrofonozott Cabinet IR szimuláció, Air Feel funkcióval. Phone/recording kimenet a csendes gyakorláshoz és a játék visszahallgatással történő ellenőrzéséhez, valamint USB a közvetlen felvételkészítéshez és a Nextone Editor szoftverrel történő kommunikációhoz. A hangfalkimenetekre akár két 16-Ohmos, 4x12"-os láda is köthető, ha még nagyobb hangerőre van szükség...

Bövebb információ.


2021. április 13. 10:39

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA