MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin (2016. tél)

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 112 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Balogh Roland – A világ meghódítása (Paya), Sárik Péter (Schranez Rebeka), ROAD (Rozsonits Tamás), The Dead Daisies (Danev György), Eric Johnson (Danev György), Koalabell (Illés Norbert Géza), Dokken – Jeff Pilson (Danev György), Asphalt Horsemen (Danev György), Budapest Voices (Pretz Niki), Szeder-Szabó Krisztina (Lombos El Márton), Tolcsvay Béla (Hegedűs István), Darvasi Líviusz színpadmester (Illés Norbert Géza), Rik Emmett (Danev György)

Tesztek, bemutatók:
Pearl Decade Maple Set (Ütős – Dudás Viktor), JBL hírek (Hang-, fény- és színpadtechnika), Peavey Road (Gitár – Tari Botond), Monológ (Billentyűs – Gergics Attila), Zildjian S Family (Ütős – Garami Gábor), Studiomaster digLive16 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Basszus! Ráléptem! (Basszusgitár – Hajdu Zoltán), Megérkezett az FXBAR-5SET (Hang-, fény- és színpadtechnika - Pálvölgyi Tamás), Az INMUSIC BRANDS (Hang-, fény- és színpadtechnika),  Pearl pergők (Ütős), Meyer Sound – Galileo Galaxi (Hang-, fény- és színpadtechnika - Rédei Bálint), Hát persze, hogy a szürke ninja! (Hang-, fény- és színpadtechnika - Kányási István), Roland Boutique (Elektronikus zene/Billentyűs), A Cameo új DMX interfésze (Hang-, fény- és színpadtechnika), Presonus Studiolive 32 (Hang-, fény- és színpadtechnika)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
CSTP – Támogatás az induló tehetségeknek (Közérdekű), CSTP – 61 klub kapott támogatás (Közérdekű), inMUSIC – Játsszunk zenét (Közérdekű – Varga Ágnes), School Buzz (Közérdekű), Ne bántsd a kalózt! (Közérdekű – Czutor Zoltán), CSTP – 86 millió Forint előzenekarok fellépésére (Közérdekű), 5letszobrászat (Közérdekű),Én és a Budapest Music Expo (Esemény beszámoló – Muzsnyai Márti)


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2016. december 10. 13:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA