MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Mikrofonok otthoni hangfelvételekhez

A Sennheiser MK 4 és e 614 mikrofon elsőosztályú gitárhangzást közvetít. Ha a legjobbat szeretnéd kihozni az otthontartózkodásból, itt a nagyszerű lehetőség, hogy valami különlegeset alkoss. Ha mindig is arról álmodtál, hogy saját zenédről felvételt készítsd, többé semmi okod rá, hogy visszatartsd magad. Ideje, hogy leporold és felhangold azt a gitárt és felvedd, ahogy kedvenc dalod játszod. El leszel ragadtatva a végeredménytől.

Ha zenei ötleteid másokkal is meg szeretnéd osztani, kiemelten fontos, hogy a hangrögzítés egy a feladatra alkalmas mikrofonnal történjen. Egy jó mikrofon precízen rögzíti a hangot, annak minden finom árnyalatával – az eredmény szempontjából döntő az a mozzanat, amikor a membránhoz érkező hang elektromos energiává alakul. Végülis azokat a dolgokat, amiket nem rögzítünk, később nem lehet pótolni – még a legmodernebb digitális eszközökkel sem.

Porold le és hangold fel gitárod, és játszd el kedvenc dalod

A Sennheiser MK 4 segítségével professzionális hangzású hangfelvételeket készíthetsz otthon: ez a kardioid iránykarakterisztikájú, nagymembrános valódi kondenzátormikrofon ideális választás énekhang és akusztikus hangszerek hangjának rögzítéséhez. A Sennheiser MK 4-et a hangtechnikai szakemberek erőteljes, természetes és közvetlen hangzásáért kedvelik, amely az akusztikus gitárokból a lehető legjobbat hozza ki. A kondenzátor kapszula rugalmas belső felfüggesztése elnyeli a kezelési-, illetve testzajt. A Sennheiser MK 4 a legszigorúbb előírásoknak megfelelően, Németországban készül, és mikrofonkengyellel, valamint tartótokkal kerül forgalomba.

Az MK 4 egyik alternatívája az e 614 kismembrános mikrofon: ezt a szuper-kardioid, elektret kondenzátormikrofont maximális hangnyomásszint és gyors tranziens átvitel jellemzi, és a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használható. Hangzása dinamikus és selymesen ragyogó – a tranziensek visszaadása főként perkusszív játékstílusnál tökéletes. A Sennheiser e 614 tökéletes választás minden olyan gitáros számára, aki kedveli az ezüstös felhangokat.

A Sennheiser MK 4 és e 614 mikrofon nemcsak elsőosztályú hangzásával és konstrukciójával, hanem vonzó ár-érték arányával is kitűnik versenytársai közül. Mindkét modell ingyenes szállítással rendelhető meg a webshopból.

Kapcsolódó termékek


 

2020. július 21. 06:18

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA