MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGNYITOTTUK A REGISZTRÁCIÓT A IX. INTERTON EGYETEMRE

2021. november 10-11-én kerül megrendezésre a IX. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). Audiovizuális és informatikai előadásokkal, valamint gyakorlati bemutatókkal várjuk az érdeklődőket. A rendezvény az esemény ideje alatt online is megtekinthető.

Az INTERTON Egyetem Magyarország legnagyobb szakmai rendezvénye, ahol hang-, fény- és vizuáltechnikai, valamint informatikai előadásokat és gyakorlati bemutatókat láthatnak az érdeklődők. 

A rendezvény programja ide kattintva tekinthető meg. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

IX. INTERTON EGYETEM
2021. november 10-11-én kerül megrendezésre a IX. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvény stream segítségével online is megtekinthető lesz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

ELŐADÁSOK
Tölcsért csinálok a kezemből. Miért?
A tölcsérről, mint akusztikai elemről az elméletétől kezdve a megvalósított tölcséres sugárzókig rövid, de lényegi áttekintés adunk. Ismertetjük különféle típusait, alkalmazási területeit, és azok előnyeit és hátrányait. Összehasonlítjuk a korábbi és a mai fejlesztési irányokat, és alkalmazási területeiket. Bemutatunk néhány megvalósított, azaz gyártott tölcséres hangsugárzó felépítését és tulajdonságait.
Előadó: Dr. Balogh Géza – INTERTON Group

Elektroakusztika és teremakusztika – szabványos házasság
Talán nem túlzás azt mondani, hogy 2020 történelmi év az elektroakusztikai és teremakusztikai műszaki szabályozás terén. Ebben az évben fogadták el ugyanis Magyarországon e két szorosan összekapcsolódó terület építésügyi műszaki követelményeit rögzítő nemzeti szabványát. Mi változik az épületek hangzásában? Erről fog beszélni nekünk a szabványok egyik kezdeményezője, Dr. Huszty Csaba.
Előadó: Dr. Huszty Csaba – ENTEL Műszaki Fejlesztő Kft.

30 éve INTERTON Group
1990-ben az Interton Kft elhivatott mérnök szakemberekből álló alapítói, olyan tudás alapú fejlesztőcég létrehozásán fáradoztak, amely az érték innováció segítségével professzionális, kiemelkedő minőségi szolgáltatást képes nyújtani a hazai és nemzetközi elektroakusztikai piac területén. Az évek során az Interton folyamatosan fejlődött, melynek köszönhetően a hangtechnika mellett a vizuáltechnika, a vezérléstechnika és az IT is bekerült cég tevékenységei közé, így mostanra komplex AVC (Audio, Visual, Control) cégcsoporttá vált.
Az Interton története olyan, műszakilag is izgalmas mérföldköveken vezet végig minket, mint az összes ma ismert és elterjedt akusztikai modellező szoftvert megelőző, saját fejlesztésű RaSTI modellező program, a KLTE (ma Debreceni Egyetem) rendkívül speciális aula hangosítása, a megújult Keleti pályaudvar korszakalkotó hangos utastájékoztató rendszere, vagy éppen a nemrég átadásra került Puskás Aréna komplex audiovizuális rendszere.
Itt tartunk most. Ám az audiovizuális technológia az egyik leggyorsabban fejlődő iparág. Ennek következtében a jövő újabb izgalmas feladatokat, alkotást ígér. Mit hozhat ez a nagyütemű fejlődés? Milyen rendszerek vesznek majd körül minket? Ebbe is betekintést nyújt ez az előadás.
Előadó: Dr Balogh Géza és ifj. Balogh Géza – INTERTON Group

Az eseményen további előadásokat láthatnak az érdeklődők hang-, fény- és vizuáltechnika témakörben. Az előadások listáját folyamatosan frissítjük.

Amennyiben bővebb információra van szükséged, kérjük, írj nekünk az intertonegyetem@intertongroup.com e-mail címre.


2021. június 4. 11:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA