MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 104 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Adrian Vandenberg (Danev György), Banai Szilárd (Pacziga Linda), Goldschmidt Gábor (Danev György), Jancsovics Máté (Pacziga Linda), Papp Gyula (Hegedűs István), Heiter László (Rozsonits Tamás), Jenei Szilveszter (Hegedűs István), Galántai Zsolt (Rozsonits Tamás), John Page Guitars (Danev György), Pete Lesperance – Harem Scarem (Danev György), Sárdy Barbara (Rozsonits Tamás).

Tesztek, bemutatók:
Hófehérke – Cort G250FR-WHT (Gitár), DigiTech (Gitár/Basszusgitár), Egyetlenem – Genelec 8341 (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA hírek (Vegyes hangszeres), Vox Mini SuperBeetle Audio (Gitár), Cortomiglan... (Basszusgitár), Numark Mixtrack Platinum FX (DJ technika), Tájékozódás a labirintusban (Hang-, fény- és színpadtechnika), Csendszoba kontra Próbaterem (Hang-, fény- és színpadtechnika), KORG SV2 (Billentyűs), KORG NTS-1 (DJ technika), ROLAND hírek (Vegyes hangszeres), A sokoldalúság találkozik a dizájnnal (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Hangfoglaló Program - Hírek (Közérdekű), Koronavírus és a jogdíjak (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2020. június 26. 08:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA