MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az tavaszi lapszám 88 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Doug Aldrich (Danev György), George Lynch (Danev György), Belmondo (Tölgyi Kriszta), Mohai Tamás (Hegedűs István), Black Swan (Danev György), Magidom (Tölgyi Kriszta), Foglalkozása: Szent őrült (Rozsonits Tamás), A felszabadított kreatív én (Bicsérdi Ádám), Ősze Gergely (Rozsonits Tamás).

Tesztek, bemutatók:
Poco Piano (Hang-, fény- és színpadtechnika), KORG vs NAMM 2020 (Billentyűs), YAMAHA hírek (Vegyes hangszeres), G Livelab (Hang-, fény- és színpadtechnika), Harman Pro Hírek (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX – Valvenergy (Gitár), Alesis Strike Pro Special Edition (Ütős), Warm Audio (Hang-, fény- és színpadtechnika), Prodipe (Gitár), Érezd a basszust mélynyomó nélkül (Hang-, fény- és színpadtechnika), A '700 MHZ-es sáv elvesztése (Hang-, fény- és színpadtechnika), Sake Alexandor (Ütős), AKAI (DJ technika), UDG (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland hírek (Vegyes hangszeres).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Gitármánia Tábor 2020 (Közérdekű), Megjelent – Az ötödik tag a menedzser (Közérdekű), Akár egy laptoppal is lehet... (Közérdekű).

A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2020. március 28. 13:17

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA