MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az téli lapszám 104 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Steve Morse (Danev György), Az Antaresiek már köztünk vannak! (Rozsonits Tamás), Ákos (Rosta N. Napsugár), Republic (Hegedűs István), VOX – Romhányi Áron (Illés Norbert), Veress Márton (Andrásik Remo), Gary Moore Hard Rock korszaka (Danev György), Fekete Jenő (Pacziga Linda), Danev György (Rozsonits Tamás), Steve Stevens (Danev György), Mohai György – Pannonia Studio (Rozsonits Tamás), Plasticocean (Hangfoglaló Program), Vinnie Moore (Danev György), Zenerégész (Hegedűs István), The Brand New Heavies (Danev György), Kettős jubileum – Pandora's Box (Hegedűs István), Margo (Pretz Niki).

Tesztek, bemutatók:
JBL Eon One és AKG Lyra USB (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA THR10II, THR10IIW, THR30IIW (Gitár), Casio (Billentyű), M-AUDIO (Hang-, fény- és színpadtechnika), Karácsonyi színes VOX (Gitár), VOX – Romhányi Áron (Billentyű/Interjú), YAMAHA Sonogenic (Billentyű), Adamson CS7P (Hang-, fény- és színpadtechnika), Katana MKII, BOSS SY-1 és RC10R (Gitár), Szegedi Nemzeti Színház... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Helyreigazítás (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOLCA körkép (DJ Technika), Palmer Monicon XL (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
30 éves a Rocksuli (Közérdekű), Hangfoglaló Program – A következő évad tehetségei (Közérdekű), Hangfoglaló Program 6. évad (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2019. december 17. 08:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA