MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Steel Panther (Danev György), Meszecsinka (Pretz Niki), Cort Guitars (Danev György), Soren Andersen (Danev György), Pátkai Rozina (Danev György), Dani és a KRONOS (Illés Norbert Géza), Rozsonits Tamás (PAYA), Kalmár Boti (Rozsonits Tamás), Simon Phillips (Danev György), Bergendy (Hegedűs István), Pálmai Zoltán (Rozsonits Tamás), Tóth János Rudolf (Hegedűs István), The EasyFlow (Pretz Niki).

Tesztek, bemutatók:
AKG Fejhallgatók... (Hang-, fény- és színpadtechnika), VOX Amplifiers (Gitár), YAMAHA PSR SX (Billentyű), Vezetéktelenségeitekért! (Hang-, fény- és színpadtechnika), Audio-Technica a MotoGP hivatalos mikrofonszolgáltatási megoldásokért felelős partnere (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA hírek (Vegyes Hangszeres), EDEN a rengetegben (Basszusgitár), Phonestrip rezgéscsillapító és megkerülőhang-gátló csík (Hang-, fény- és színpadtechnika), Marantz PRO (Hang-, fény- és színpadtechnika), Klotz kábel-újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika), NaTeSsék – KORG Nu:Tekt (DJ Technika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Teret a tehetségnek (Rozsonits Tamás), Megújult BACKSTAGE (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2019. október 12. 07:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA