MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 108 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Beke Mark (Hegedűs István), Jeff Scott Soto (Danev györgy), Horváth Attila (Pacziga Linda), Jordan Rudess (Danev györgy), Mesterek és Hangmesterek – Takács László Taki (Rozsonits Tamás), Varga Dániel (Rosta N. Napsugár), Paya csak egy van (Hegedűs István), HAMMOND Artist Center (Rozsonits Tamás), Kenny Wayne Sepherd (Danev györgy), Szabó Ági (Lombos Marci), Cséry Zoltán - ROAD 15 (Hajdu Zoli), Old Boys (Hegedűs István), Vámos Miklós (Danev györgy).

Tesztek, bemutatók:
VOX VX15GT (Gitár), Bemutatkozik a LEA Professional (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland SPD-SX (Ütős), Audio-Technica – 70-esek és a sound design (Hang-, fény- és színpadtechnika), Cort-G290FAT (Gitár), HEADRUSH (Gitár), Palmer Acoustic Poket Amp (Gitár), Baton Rouge – Komoly suhanc (Gitár), A miskolci minta: Egyenesen a jövőbe (Hang-, fény- és színpadtechnika), Alto Uber FX és Uber LT (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Szerzők (Közérdekű), Hangfoglaló Program - Induló előadók (Közérdekű) Ötletszobrászat – Lázadás (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2019. július 29. 07:59

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA