MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Már országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 92 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Hartley Peavey (Danev györgy), Pacziga Linda (Lombos Márton), Stanley Jordan (Danev György), Nagy János YANCHA (Pacziga Linda), Farkas Zsófi (Pacziga Linda), Hegedűs István (Paya), Fangler's (Varga Zsófia), Szigeti Ferenc (Hegedűs István), Kaszás Péter (Danev György), Boda Evelin (Rozsonits Tamás).

Tesztek, bemutatók:
Fatia Negra – Dying Breed (Gitár), AKAI, MPK, Head Rush, M-Audio (Elektronikus zene/Gitár/Stúdió), Marshall - Ezüst jubileum (Gitár), Iránytű (Vegyes), Tóth Tomi választása... (Ütős/Hangtechnika), Csodálatos látvány, kiváló hangzás (Hang-, fény- és színpadtechnika), Yamaha hírek (Gitár/Ütős/Fúvós), Drágán add az életed (Hang-, fény- és színpadtechnika), BOSS Nextone Artist és Nextone Stage (Gitár), PreSonus CDL 12 (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
30 rockzenésszel ünnepelt Fejes Tamás... (Eseménybeszámoló), London Drum Show (Ütős), Szerzők (közérdekű), ABBA (Danev György), Hangfoglaló Program, az 5. évad támogatott zenekarai (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.
A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2019. február 13. 08:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA