MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 128 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Steve Stevens (Danev györgy), Szentmihályi Gábor Michel (pacziga Linda),  Vinnie Moore (Danev György), A gitárpárbaj győztese – Felkai Miklós (Hegedűs István), Eric Steckel (Danev György), Omega Diatribe (B33boy), Nagy Ricsi (Pretz Niki), Nagy Dávid (Rozsonits Tamás), Zenei csemegék... Mark Lettieri, Fehérvári Attila, Dave Mackay (Rosta N. Napsugár), V, mint Vlogger – Tér Sebestyén (Unger Zita), Péterffy Lili (Lombos Marci), Jenei Szilveszter 70 50 (Paya), „És jött a doktor” - Dr. Boross György (Hegedűs István), Szepesi Zsolt, Veréb Tamás (Szaniszló Hajni), Folk On 45 (Rozsonits Tamás)

Tesztek, bemutatók:
Pearl Mimic Pro (Ütős), Z eusz hangja (Gitár), Peavey HP2 és története (Gitár), Egy ének meg egy zongora (Hang-, fény- és színpadtechnika), Az Elimex újdonságai... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Puskatus (Hang-, fény- és színpadtechnika), Proel Free6LT (Hang-, fény- és színpadtechnika), Új mobil megoldások... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Vótmá?! - KORG EK50 (Billentyűs), YAMAHA hírek (Gitár/Billentyűs/Hangtechnika), Kicsi a bors, de szexi (Hang-, fény- és színpadtechnika), M-Audio Keystation (Billentyűs), BOSS VE-500 (Hangtechnika), Phonestrip (Hangszigetelés)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Hangszert a kézbe sorozat (Közérdekű), 5letszobrászat (Közérdekű), Hangfoglaló 4. évad támogatott zenekarok (közérdekű)


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2018. október 5. 08:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA