MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum
A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az őszi lapszám 116 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Black Country Communion (Danev György), Kiss Forever Band (Paya), Paul Gilbert (Danev György), Dominic Miller (Danev György), Adrian Vandenberg (Danev György), Voga Viki (Lombos Márton), Félszáz év énekkel és gitárral (Hegedűs István),  Artistament Backline (Illés Norbert), Baron Mantis (Pretz Niki), Tündérvese (Pretz Niki), Fekecs Ákos (Rosta N Napsugár).

Tesztek, bemutatók:
Értem én, hogy gőzgép... (Gitár), Boss JB-2 Angry Driver (Gitár), Bemutatkozik a Martin Thrill széria (Hang-, fény- és színpadtechnika), Hangtechnikusok figyelem (Hang-, fény- és színpadtechnika), Tam-Tam Hírek (Ütős), Az idő soha meg nem áll (Hang-, fény- és színpadtechnika), Háló tessék (Hang-, fény- és színpadtechnika), LD System U500 (Hang-, fény- és színpadtechnika), A vörös dög és a Borg űrhajó (Billentyűs), Yamaha Hírek (Vegyes), Pénztárca barát billentyűk... (Billentyűs), Head Rush (Gitár), Ideje másként gondolni az IMG Stageline-ra (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Minimum 625 millióból folytatódik a CSTP,  5letszobrászat.

A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2017. szeptember 30. 05:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA