MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MAUI 5 GO 3200 mAh-ás változatban

A tökéletesen felszerelt MAUI 5 GO 100 a legkorszerűbb rendszer a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz, bármilyen helyről is legyen szó. A könnyen hordozható, akkumulátorról üzemelő torony PA rendszer nagy kapacitású lítium-ion akkumulátort kapott, amely mintegy 12 órás folyamatos üzemet biztosít. A töltőt a mélynyomóba építették, de tartozékként külső töltő is vásárolható hozzá. Mikrofonbementével, sztereó Bluetooth streaming képességével, hi-Z hangszer- és vonalbemenetével ideális zene és beszéd hangosítására céges és magánrendezvényeken, utcazenéléshez, vagy áramszolgáltatástól távol eső helyeken.

A MAIU 5 GO 100 csupán 12,4 kg, négy darabra szedhető szét, könnyen szállítható, sokérintkezős csatlakozóinak köszönhetően pillanatok alatt összeszerelhető. A hangszórók line array elrendezése széles lesugárzási területet és alacsony gerjedékenységet eredményez, nincs szükség lábmonitorokra. Összesen 800 W csúcsteljesítményével a MAUI 5 GO 100 a leghangosabb és legjobb hangzású akkumulátorról üzemelő PA rendszer a piacon, amely 100 főnél nagyobb közönséget is könnyedén kiszolgál.

Hogy minden szituációban biztosítható legyen a kifogástalan megszólalás, a berendezés magában foglalja az LD LECC DSP rendszerét többsávos limiterrel, hangszínszabályzóval, kompresszor és crossover funkciókkal. A beépített négycsatornás keverő csatornánként önálló hangerőszabályzást, fő- és mélynyomó hangerőt, valamint változtatható magasfrekvenciás emelést biztosít, amellyel könnyen beállítható a kiegyenlített hangzás. Az LD Systems Quick-Swap technológiájának köszönhetően az akku azonnal és könnyen kicserélhető, így a MAUI 5 GO rendszer gyakorlatilag időkorlátok nélkül használható.

• Plug and play lítium-ion akku a 12 órás folyamatos működéshez
• Gyakorlatilag korlátlan áramellátás a Quick-Swap technológiának köszönhetően
• 100 főnél nagyobb rendezvény kiszolgálása hanggal
• Könnyű, hordozható, 4 darabból álló kialakítás, mindössze 12,4 kg tömeg
• Beépített 4-csatornás keverő
• Sztereó hangátvitel Bluetooth-on keresztül
• Hangosító és monitor rendszer egyben
• Line array hangszóró elrendezés a széles lefedettséghez

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAUI5GO100**


2021. szeptember 9. 17:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA