MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MAILA – Az LD Systems újdonsága

A frankfurti Prolight + Sound kiállításon az LD Systems egy új, MAILA® névre hallgató moduláris intelligens line array rendszert mutatott be. A MAILA nem csupán egyetlen termék, hanem egy méretezhető hangosító rendszer, amely új szabvány állít a felhasználó-barátság és sokoldalúság terén a professzionális zenei iparban.

A MAILA a hangosítási technológia legjobb koncepcióit egyesíti egyetlen rendszerben. Az bázist négy alapelem alkotja: a MAILA SAT szatellit modul, a MAILA COL oszlopmodul, a MAILA SPA erősítőmodul és a MAILA SUB mélynyomó. Ezekkel az elemekkel a MAILA bővíthető és variálható, páratlanul rugalmas rendszerkonfigurációkat tesz lehetővé a legkülönbözőbb hangosítási alkalmazásokhoz. Ez kiterjed a precíz sztereó beszédhangosításra mélynyomók nélkül, a nagyobb konferenciákon és klubkoncerteken át a fesztiválok professzionális élő hangosítására szolgáló, a földön álló, változó mélynyomó elrendezéssel rendelkező line array rendszerekig.

A rendszerhez kapható kiegészítők lehetővé teszik a világítás hídra függesztett elhelyezést, valamint megkönnyítik a szállítást és az eszközök külső védelmet.A rendszer rugalmassága mellett a MAILA mindenütt lenyűgöz kifinomult funkcióival és technológiáival, amelyek érezhetően megkönnyítik minden hangmérnök életét. A SmartLink+® például lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást (táp + jel), valamint az egyes modulok automatikus felismerését a robusztus alumínium síneken keresztül, míg a láthatatlan LogoLink® antennák akár 30 méteres hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak. Az ingyenes MAILA App (iPad OS) segítségével minden MAILA rendszer gyorsan, egyszerűen és részletesen konfigurálható - beleértve a SAT szögek kiszámítását és a vezeték nélküli rendszerfrissítéseket is. A szabadalmaztatott EasySplay® mechanizmussal a MAILA teljesen új szintre emeli a felhasználóbarátságot a line array szektorban. Ez a forradalmi mechanizmus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyes szatellitek dőlésszögét 0° és 8° között szinte fokozatmentesen állítsák be. A dőlésszög egy forgatható fogantyú segítségével félkézzel állítható, még terhelés alatt is. Ily módon minden MAILA rendszer innovatív és egyedülállóan rugalmas koncepciót kínál a hanglefedettség bármely hangosítási helyzethez történő igazításához.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAILA*


Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAILA*


 

2022. május 16. 15:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA