MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ma is zajlik az Audio Video trend kiállítás a Marriott szállodában.

A Sennheiser az idei kiállításon egy igazi nagy dobással készül.
Elhozzák Magyarországra  az 1991 ben bemutatott  legendás Orpheus elektrosztatikus fejhallgató utódját, a HE1 típusjelű különleges készüléket.

Különleges szolgáltatásokkal, state of the art technológiával ez a fejhallgató a zenét egy különleges dimenzióvá, a valósággá formálja.
http://hu-hu.sennheiser.com/sennheiser-he-1
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel a HE 1 fejhallgató bemutatóra 15 perces  időközönként csak 1-1 látogatónak lesz majd lehetősége. A demonstrációk pontos idejéről és a még szabad helyekről a  a helyszínen adnak majd tájékoztatást a Sennheiser képviselői.

http://www.audiovideo-trend.hu/kiallitas-2016.html


 

Próbáld ki a világ legjobb fejhallgatóját

[Sennheiser HE 1_Set] A Sennheiser a hangzásszobában (Sound Experience Room) arra is lehetőséget ad, hogy kipróbáld a Sennheiser HE 1 elektrosztatikus fejhallgató-rendszert, amire egyébként ritkán nyílik alkalom. Ez a referenciamodell – amely a világ legjobb fejhallgatója – egy egyedülálló erősítő működési elvet használ, gondosan válogatott alapanyagok és a legmagasabb szintű szaktudás alkalmazásával. Az emberi hallástartományon túlmutató frekvenciamenetével, valamint a hangmegszólaltató rendszerekben valaha mért legalacsonyabb teljes harmonikus torzításával ez a termék mérföldkőnek számít a Sennheiser történetében.


2016. november 12. 12:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA