MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

M-Audio Hammer 88 Pro

Az új M-Audio kontroller olyan zenészeknek és producereknek készült, akik valósághű zongoraélményre vágynak, fedélzeti kezelőszervekkel a precíz szoftvervezérléshez. Az M-Audio Hammer 88 Pro felszereltsége páratlanul gazdag, árkategóriájában egyik kontroller sem kínál ennyi lehetőséget.

88 billentyűs, súlyozott kalapácsmechanikával ellátott USB-MIDI kontroller Smart Control és Auto-Mapping funkciókkal

Fedélzeti kezelőszervek

A Hammer 88 Pro szerteágazó kezelőszerveivel bármelyik zeneszerkesztő szoftvert vezérelheted. A felső panelen 16 RGB háttérvilágítású, velocity-érzékeny pad foglal helyet, Note Repeat funkcióval, 9 hozzárendelhető faderrel és 8 forgógombbal egyetemben. A készüléken egy OLED kijelző is található, amin a választott módnak megfelelő üzenetek és értékek jelennek meg. A hátlapon 5-tűs MIDI be- és kimeneti csatlakozók, (1) expression pedál és (3) pedál csatlakoztatási lehetőség biztosított.

Autentikus zongora játékérzet

A készülék billentyűágyának minden egyes billentyűje egyedileg súlyozott, így valódi zongoraélményt biztosít. A Hammer 88 Pro hozzárendelhető aftertouch funkcióval is rendelkezik, így a legtöbbet hozhatjuk ki virtuális hangszereinkből.

Smart technológia

Hammer 88 Pro az M-Audio új Smart Chord és Smart Scale technológiáját is tartalmazza. A Smart Chord funkció segítségével egyetlen billentyű lenyomásával szólaltathatunk meg akkordokat. A Smart Scale pedig csak a kiválasztott skála hangjait játssza, így elkerülhetjük a „nem odaillő” hangok megszólalását.

Professzionális vezérlés

A Hammer 88 Pro kezelőszervei segítségével egyszerűen elkészíthetjük modern slágerünket számítógépünkön. Az Auto-Mapping funkció azonnal hozzárendeli a kezelőszerveket bármelyik népszerű DAW-hoz, mint a Pro Tools, MPC Beats, Cubase, Logic, Studio One vagy az FL Studio, akárcsak a termékhez mellékelt virtuális hangszerekhez is. A beépített arpeggiátor minden esetben alkalmazható, akár Latch (rögzített) vagy Momentary (pillanatnyi) módban.

Szoftver minden szinten

Az új M-Audio Hammer 88 Pro komplett szoftverkörítéssel érkezik, DAW-ok, virtuális hangszerek és hangminta gyűjtemények találhatóak a csomagban. A szerteágazó készletben bármely dalszerző és producer megtalálja a számára kedvező hangzást a következő sláger készítéséhez.

Mellékelt prémium szoftvercsomag:

Termékjellemzők:

Bővebb információ: https://www.facebook.com/fullrange.hu valamint https://www.facebook.com/pakoprokft


 

2021. május 5. 06:03

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA