MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

M-Audio AIR 192 – Új mellékelt prémium szoftvercsomag a sorozat minden hangkártyájához

Az M-Audio teljesen megújította népszerű hangkártya sorozatának mellékletét, így egy még szerte ágazóbb, minden kezdő és haladó szintű felhasználó számára jól használható szoftvercsomagot kapunk AIR 192-es sorozatú interfészünkhöz.

A programcsomag a következő készülékek regisztrációja után tölthető le az M-Audio honlapjáról:

A sorozat termékeit keresd a hazai M-Audio szaküzletek virtuális és fizikai polcain!

Lássuk röviden, melyek ezek a DAW-ok, virtuális hangszerek és effekt pluginek:

Ableton Live Live
Az Ableton Live Lite a világ egyik legnépszerűbb produkciós szoftvere. Erőteljes zenekészítő eszköz, melynek hatékony audio/MIDI felületén spontán módon komponálhatunk, rögzíthetünk és improvizálhatunk. Fedezd fel a hangzás lehetőségeit valós időben, akár a színpadon, akár a stúdióban. Ha elégedett vagy az eredménnyel, az Ableton Live Lite-tal el is mentheted a munkádat.

MPC Beats
Bármilyen stílusban is alkotsz, az MPC Beats a segítségedre lesz. A legendás MPC munkafolyamat legjobb elemeire épülő szoftver minden szükséges elemet tartalmaz a profi produkcióhoz. Szerkessz hangmintákat, keverj sávokat, használd szintetizátorokat, rögzíts hangokat – az MPC Beats kezeli az AU/VST plugineket is, így teljes kompatibilitást kínál egyéb virtuális hangszereinkkel is.

AIR Creative FX Collection
Az AIR Creative FX Collection 20 effektet tartalmaz, amelyeket elismert szakemberek is használnak. Az AIR Creative FX Collection az elmúlt évtized megannyi filmjében, játékában és zenei produkciójában kapott szerepet. Mindegyik plugin használata egyszerű és professzionális eredménnyel jár. Az exkluzív és szerteágazó kollekció mindent tartalmaz a kreatív produkcióhoz: keverés és mastering, reverb, equalizerek, delayek, szűrők és sok egyéb mást.

80 effekt plug-in az AIR Music Tech-től
A csomag tartlamz néhány extra finomságot, amelyek bármely podcaster, gitáros vagy producer segítségére lehetnek. Ez az exkluzív és változatos kollekció mindent tartalmaz, ami a kreatív produkcióhoz, keveréshez és masteringhez kell, beleértve a reverbeket, hangszínszabályzókat, delayeket, szűárőket és még sok minden mást.

ReValver - Az új sztenderd gitárerősítő modellező szoftver
A ReValver ezen verziója tartalmazza a ValveKing és Custom Lite Amp modulokat, 3 kabinetet, 3 mikrofont (több választható pozícióval) és 3 effektet is.

Mini Grand
Az AIR Music Tech Mini Grand zongorája egy egyszerűen használható, mégis erőteljes virtuális zongora hét különféle akusztikus zongora hanggal, amely közül biztosan találunk stílusunknak megfelelőt. A prémium minőségű hangminták, innovatív pedál technológia, beépített terem szimuláció és kétféle hangolás miatt a Mini Grand igazán jó választás az autentikus, érzelmekkel teli zongorahangzás kialakításakor.

Xpand!2
Az AIR Music Tech Xpand!2 egy multitimbrális munkaállomás négy aktív hang slottal vagy résszel patchenként. Mindegyik rész saját MIDI csatornával rendelkezik, hangtartománnyal (zóna), keverési, arpeggiációs, modulációs és effekt beállításokkal – kiváló módszer az egyes részek létrehozására. A négy rész együttes felhasználásával egy csodálatos patch-et hozhatunk létre, ahol az Xpand!2 felfedi valódi erejét. A hullámtábláktól és az FM-szintézistől a minták lejátszásáig mindent felhasználva az AIR Music Tech csapata több ezer lejátszásra kész Xpand!2 patch-et készített a hangszerhez.

AIR TubeSynth
Az AIR TubeSynth plugin a klasszikus analóg polifónikus szintetizátorok hangját emulálja. Merülj el a meleg padok, szintetizátorok és még sok más egyéb hangzás gyűjteményében.

AIR Electric
Az AIR Electric plugin egy teljes elektromos zongora gyűjtemény MPC-hez. Válassz a széles billentyűs kínálatból, akár Rhodes, Wurlitzer vagy FM billentyűt preferálva. A dedikált vezérlőszekció mély virtuális irányítást kínál a pickupok, görbék és egyéb beállítás tekintetében.

AIR Bassline
Az AIR Bassline plugin a klasszikus monofónikus szintetizátorok hangját emulálja. Hozd létre saját egyedi szintetizátor patch-edet az integrált effekt szekció segítségével, vagy válassz a több tucat beépített preset közül!

Touch Loops hangminták
Darabolj és keverj kedvedre a 2 GB hangminta közül, amik közt mély ambient szintetizátor loopok, valamint klasszikus dobhangok is találhatóak. Mindegyik az inspiráció elősegítésére hivatott és professzionális hangzást kínál, amelytől csak úgy ragyog a szerzeményed. A Touch Loops mintái kiválóan adják vissza a hang jellegét és intenzitását, így bármely dal esetén segítségünkre lehetnek a minták.

https://fullrange.hu/hu/


2022. május 3. 04:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA