MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LINE6 POD Go

Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy manapság virágkorukat élik a virtuális gitárcuccok. Számos – sőt inkább számtalan – gyártó termékei érhetők el akár „vas”, akár szoftver formátumban. Ebből fakadóan jókora verseny zajlik a gitárosok kegyeinek elnyerése érdekében. Ez természetesen jó hír a gitárosok számára, hiszen soha ennyi lehetőség nem nyílt még arra, hogy ki-ki megtalálja álmai soundját és kialakítsa a saját zenéjéhez leginkább illeszkedő önálló gitárhangzását. Ebben jelenleg csak az ízlés és a pénztárca szab határt... illetve egyre több gyártó, így a LINE6 is igyekszik olyan termékeket fejleszteni, amelyek ideálisnak mondhatók bizonyos felhasználási területeken. Ilyen fejlesztés a POD Go is, amely már a nevében is hordozza a lényegét, hiszen bár a gyártónak számos egyéb gitárcucca is nagy sikernek örvend (Pl,: a Helix család, vagy épp a Pocket POD, stb...), mégis úgy döntöttek, hogy egy elérhető árú, könnyen kezelhető és hordozható, kontrollpedállal ellátott, klasszikus „padlóeffekt” mindenképp hiányzik még a sorból.

Afelől egyébként nincs is kétségem, hogy a POD Go egy kimondottan sikeres termék lehet a közeljövőben, hiszen minden fontos ismérve adott ehhez. Közülük is – a hazánkban talán legfontosabbnak mondható – ár/szolgáltatás aránya az, amely végül a legtöbbet nyomhatja a latban, s e tekintetben ez a felszerelés igencsak vonzónak és kifejezetten versenyképesnek mondható. Itt tulajdonképpen be is fejezhetnénk ezt az írást, hiszen a felszerelés többi paramétere és az ebből fakadó felhasználhatósága – csakúgy, mint a legtöbb hasonló forgalomban lévő eszköz esetében – lényegesen túlmutat a legtöbb felhasználó valós igényein. Tehát abban egészen biztosak lehetünk, hogyha a POD Go alapvető hangzása és kezelhetősége elnyerte a tetszésünket, valamint pontosan értelmeztük a felhasználási területet, akkor ez a felszerelés tökéletesen ki tudja és ki fogja szolgálni az igényeinket... mégpedig olyannyira maradéktalanul, hogy a vásárlói jócskán találhatnak majd benne olyan extra inspirációkat is, amelyek vélhetően a legtöbbjük eredeti terveiben nem is szerepeltek.

Lássuk a specifikáció részleteit:

Összességében a LINE6 POD Go tökéletes választás lehet első komolyabb multieffekt vásárlóknak, olyan zenekarok gitárosainak és általában mindazoknak, akik nem szeretnek nagy és nehéz felszereléseket cipelni. Továbbá hibátlan választás otthon ülő és sokat utazó hobbi zenészeknek egyaránt.

Andrásik Remo


2020. augusztus 22. 07:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA