MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LINE6 HX STOMP PURPLE SPECIAL EDITION

Kompakt, professzionális gitár processzor limitált kiadású lila színben. A HX Stomp gitárprocesszor több mint 300 Helix erősítőt, hangládát és effektet tartalmaz „kispedál” méretben azoknak a gitárosoknak és basszusgitárosoknak, akik professzionális minőségű HX modellezési technológiára vágynak kompakt méretű pedálban.

Akár hagyományosan erősítővel használva, akár önmagában színpadon vagy stúdióban, a HX Stomp egyszerre kiváló „kispedál”, ideális „második”- vagy utazóeszköz, kiegészítő hangszínbővítő egyéb modellező eszközökkel kombinálva, vagy többcsatornás audio interfész.

- Több mint 300 HX erősítő, hangláda és effekt - egyidejűleg akár 6 használható
- További effektek a korábbi M13, M9, M5, DL4, MM4, FM4 és DM4 processzorokból
- Kapacitív érzékelős lábkapcsolók színkódolt LED gyűrűkkel
- 4-kábeles és re-amp csatlakozási lehetőség, sztereó effekthurok

Az ingyenesen letölthető Firmware 3.0 főbb újdonságai: polifonikus pitch blokkok, True Preset Spillover, kedvencek, 8 blokk a HX Stompnak, további új modellek...

Bővebben a Line 6 HX Stomp-ról
A Line 6 HX Stomp az ismert Helix vonalhangokat biztosítja stompbox formátumban. Ezzel egyszerűen hozzáadhatunk profi szintű multi-effekteket meglévő pedáldeszkünkhöz, vagy teljesen lecserélhetjük azt. A programozható erősítő/kabinet/effekt/IR sokoldalúságot biztosít, amely zökkenőmentesen illeszkedik a lejátszási és felvételi igények sorába. A HX Stomp használható multieffektes stompboxként, szuper-hordozható erősítő/effekt rigként vagy audio interfészként.

A Line 6 HX Modeling technológia lehetővé teszi, hogy a HX Stomp akár hat feldolgozási blokkot is futtasson egyidejűleg. Ugyanaz a HX modellezési technológiája, amely a zászlóshajó Line 6 Helix gitárprocesszort hajtja. A HX Stomp multi-effekt processzor több mint 300 erősítőt, hangfalat és effektet tartalmaz, beleértve a loopert is. A Line 6 örökölt könyvtárait is használhatjuk, valamint az eszköz tartalmaz olya klasszikus Line 6 stompbox modelleket is, mint például a DL4, MM4, FM4 és DM4. Vannak kifejezetten basszusgitárosok számára készített előbeállítások, valamint egyedi basszuserősítő- és hangfalmodellek is.

A további funkciók közé tartozik a valódi bypass és a DSP bypass választása a természetes hangzások érdekében. A sztereó effekthurok lehetővé teszi, hogy más pedálokat is beilleszthessünk a jelláncba. Továbbá két külső lábkapcsoló, vagy expression pedál is csatlakoztatható. A MIDI-n keresztüli külső vezérlés és az opcionális expression pedál, valamint a lábkapcsoló vezérlés további rugalmasságot biztosít. A Line 6 HX Stomp fejlett MIDI vezérléssel, IR betöltési képességekkel és többcsatornás, 24 bit/96 kHz-es USB audio interfésszel rendelkezik. Az ingyenes HX Edit alkalmazás lehetővé teszi a pedál szinte minden aspektusának testreszabását, valamint előbeállítások létrehozását, mentését és betöltését.


2023. május 27. 06:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA