MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LINE6 HELIX 3.1 FIRMWARE

HELIX, HELIX LT, HELIX RACK, HX EFFECTS, HX STOMP

ÚJ EFFEKTEK / MODELLEK

A Line6 kiadta a Helix® 3.1 firmware-t a Helix Floor, Helix LT, Helix Rack, HX Effects és HX Stomp gitár processzorokra. Ez egy ingyenes frissítés a Helix, HX és Helix Native felhasználók számára.

DISTORTION => Ratatouille Dist (Mono, Stereo), az 1984 Pro Co RAT alapján*. Sajnos kiderült, hogy a Vermin Dist modellünk elromlott. Teljesen pótolni fogjuk, de sok felhasználónak volt a régi verzióval preset-je. Ezen felül, úgy találtuk, hogy a RAT LM308 chip a legutóbbi modellezés óta elromlott, ezért úgy döntöttünk, hogy kiváló állapotba hozzuk, a nulláról indulva.

MODULÁCIÓ => Retro Reel (Mono), Line6 Eredeti effekt, amely egy analóg szalagos magnó jelének visszajátszását szimulálja. A jelet lehet torzítani, régebbi vagy még inkább lo-fi hangzásúra filterezni, és modulálni egy Wow/Flutter szabályzóval.

DELAY => Euclidean Delay (Mono, Stereo), Line6 Eredeti delay euklidészi ritmus algoritumsok alapján. Hozzá kell szokni, mert ehhez diagramokra és táblázatokra lesz szükség. Tipp: adj hozzá két Euclidean Delay-t párhuzamosan az érdekes poliritmikus mintákért. Sztereó playback rendszer esetén próbáld meg az A és B Path-t panorámázni L100 és R100-ra.

REVERB => Dynamic Hall (Mono, Stereo) Line6 Eredeti hall zengető.

REVERB => Hot Springs (Mono, Stereo), Line6 Eredeti rugós zengető.

MANDARIN ROCKER => az Orange® Rockerverb 100 MKII alapján*.

ÚJ TULAJDONSÁGOK:

MEGNÖVELT OVERSAMPLING

Helix Floor, Helix Rack/Control, Helix LT, HX Effects, HX Stomp

Az oversampling meg lett növelve az egész pedálban, ez nagyobb megbízhatóságot, kevesebb „aliasing” terméket és simább decay sávot eredményez. Vannak, akiknek fel sem tűnik a különbség, de akik különösen érzékenyek az „aliasing”-ra, nagyra fogják értékelni a 3.10 simább működését. Az erősítő és effekt modellek úgy lettek optimalizálva, hogy ezeket a fejlesztéseket a DSP használat növelése nélkül alkalmazzák.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ LÁBKAPCSOLÓK

HX Stomp (ez a tulajdonság már meg volt a Helix Floor, Helix Rack/Control, Helix LT és HX Effects-nél)

Ha valami egy lábkapcsolóhoz van rendelve (egy vagy több blokk bypass, min/max paraméter, vagy Command Center parancs), a Stomp Footwswitch Módban a kapcsolók egyedi címkéket vagy színeket kaphatnak. Ez különösen hasznos, ha többszörös blokkok, vezérlők vagy parancsok vannak ugyanahhoz a kapcsolóhoz rendelve; nem kell a „MULTIPLE (X)” feliratot használni.

SZEMÉLYRE SZABHATÜ SNAPSHOT KAPCSOLÓK

HX Stomp (ez a tulajdonság már meg volt a Helix Floor, Helix Rack/Control, Helix LT és HX Effects-nél)

A kapcsolók a Snapshot Footswitch Módban most egyedi címkéket és színeket kaphatnak.

HANGOLÓ SÁV

Helix Floor, Helix Rack/Control, Helix LT, HX Effects, HX Stomp

A hangoló képernyőn egy új „Trails” paraméter elérhető. Ha „Be” van kapcsolva, a delay ismétlések, zengető decay tovább hallatszódik és még a Looper is tovább működik a hangoló használata esetén.

ÚJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT MIDI KIVITELEZÉS

Helix Floor, Helix Rack/Control, Helix LT, HX Effects, HX Stomp

...ÉS MÉG SOK MÁS.

Részletes útmutató a frissítéshez: FW 3.1 release notes



 

2021. április 21. 08:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA