MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Lépjen be a kísérőautomatikás munkaállomások világába - YAMAHA PSR-SX600

A PSR-SX600 a Yamaha PSR-SX sorozatát egészíti ki. A csúcskategóriás PSR-SX900 és a PSR-SX700 modelleket. Független attól, hogy dalszerzésre, színpadra, vagy csak otthoni zenélésre használja, a PSR-SX600 modell izgalmas tulajdonságaival és funkcióval beléphet a kísérőautomatikás munkaállomások világába. 

A PSR-SX600 850 kiváló hangminőségű hangszínnel, 43 dobfelszereléssel és effektekkel rendelkezik. Most első alkalommal a szuper artikulációs hangszínek és a speciális effektek elérhetők a modulációs kerék, vagy a pedál használatával is. A 415 stíluskíséret között különleges zenei tartalmakat találhat Brazíliából, Kínából és Afrikából is, melyekben már a továbbfejlesztett effektek is megtalálhatók.

A hangszer az összhangzást és a hangsúlyos kifejezésmódot testesíti meg, mely lehetővé teszi a stílusok kifejező előadását, sokféle zenei variáció létrehozását a kísérőautomatika segítségével. A kategóriájában most először mikrofon bemenet is található a hangszeren és sok más új tulajdonságot is felfedezhet. Ilyen például, a színes LCD kijelző, amely tiszta, részletgazdag képet biztosít. Az új digitális/analóg átalakító pedig széles frekvencia-tartományban biztosít kiváló, részletgazdag hangminőséget.

A PSR-SX új szabványt jelent a felső kategóriás digitális munkaállomások hangzásában, kivitelezésében és felhasználói élményében egyaránt. Ez alól nem jelent kivételt a sorozat legújabb tagj a PSR-SX600 sem. Tartalmai és funkciói tökéletes megoldást kínálnak színpadi, vagy otthoni felhasználásra egyaránt.

A WORLD OF SOUNDS AND GROOVES
A PSR-SX600 kiváló minőségű, realisztikus, csodaszép zongorahangot biztosít. A világ minden országára jellemző sokféle zenei stílust tud megszólaltatni, s a SmartChord segítségével professzionális, egy ujjal megszólaltatható kíséretet tud játszani. Akár mikrofonba is énekelhet (külön vásárolható), mely a beépített hangszórókból szólal meg.

DSP EFFEKTEK
A beépített DSP (Digital Signal Processor) kiváló minőségű effekteket (mint pl.: valósághű torzító, zengető) biztosít, amelyeket egymástól függetlenül, külön is hozzárendelhet bizonyos részekhez, ezzel lehetővé téve, hogy például torzított gitár hangot szólaltasson meg, vagy olyan hatást érjen el, mintha koncertteremben zenélne.

VILÁGZENEI TARTALOM
A PSR-SX600 különleges tartalmai Brazíliából, Kínából és Afrikából erednek. Élvezze a kiváló minőségű autentikus brazil vonósokat, „Cavaquinho(S.Art)”, az afrikai helyi stílusok Talking Drum ritmusait „AfricanBigKit”, vagy a kínai stílusokat „KungFu” melyek új tájakra repíthetik el.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KIMENET
A PSR-SX600 audió kimeneteit teljesen átdolgoztuk újratervezéskor, ezzel a lehető legmagasabb hangminőséget megcélozva. Az új digitális audió konverter (DAC) kiváló minőséget biztosít széles frekvencia-tartományban, ezért a hangszer hangja mindig szépen kihallatszik a mixben.

ELŐADÁSOK MELYEKET ÉRDEMES MEGOSZTANI
A PSR-SX600 professzionális kifejező funkciói elősegítik játékát; használhat Multi Padokat és hozzáadhat loopokat, valamint zenei frázisokat az előadásához, melyek kiegészíthetik a kíséretet. A szűrővel valós időben formálhatja a hangot, vagy az új Unison & Accent segítségével stílusok között úsztathatja át a zenét. Akár használhatja az ingyenes Rec’n’Share alkalmazást, melynek segítségével felveheti és megoszthatja játékának hangját és videóját egyetlen gombnyomással...

UNISON & ACCENT
A Unison & Accent funkcióval kifejező módon és részletesen tudja a stílusokat vezérelni, különböző zenei variációkat hozhat létre a kíséretben. A Unison funkció bekapcsolt állapotával játszhatja a dallamot uniszónóban (ugyanazt a dallamot több hangszerrel egyszerre), vagy tutti (minden rész egyszerre módban) - jelentős mértékben megnövelve a kifejező erőt, mellyel dinamikus dallamokat készíthet. Az Accent funkció bekapcsolásával pedig automatikus hangsúlyozások jönnek létre a stílus lejátszás közben attól függően, hogy milyen erősen játszik (vagy hangsúlyoz). Ez lehetővé teszi, hogy ideiglenesen megváltoztassa, vagy megszakítsa az alap ritmust.

STÍLUS RÉSZEK VISSZAÁLLÍTÁSA
A stílus játék közben a [RESET/TAP TEMPO] gomb megnyomásával visszaugrik az ütem elejére. Ez az értékes funkció ideális lehet énekesek kíséretéhez, vagy változó ütemű zenék megszólaltatásakor.

REC'N'SHARE
Rec'n'Share lehetővé teszi, hogy hang és videó felvételt készítsen a dalokhoz a zenei könyvtárából, majd megoszthatja játékát az egész világgal. Digitálisan elősegíti a gyakorlást, felvételt és a zenélést.


2020. augusztus 5. 10:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA