MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Legyél az elsők között, és fedezd fel a Sennheiser irodai kollaborációt javító legújabb innovációját

Az ISE ugyan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, ez azonban nem jelenti azt, hogy izgalmas híreinkkel is várnunk kéne addig!

A Sennheiser nagy tervekkel készül a 2022-es barcelonai ISE szakkiállításra, és alig vára az új, májusi dátumot, hogy megmutathassa, hogyan is kívánja alakítani a jövőbeli irodai megoldásokat.

A Microsofttal együttműködésben kifejlesztett legújabb megoldás a Sennheiser számára újabb mérföldkövet jelent a rugalmas és hibrid munkavégzés, valamint a távmunka támasztotta igények kielégítésében. Szeretnénk, ha Te is az elsők között ismerkednél meg ezzel az újdonsággal!

Miről is lesz szó?

Ez a legújabb megoldás kifejezetten a Microsoft Teams Rooms alkalmazásra lett optimalizálva, és támogatja a Microsoft és a Microsoft Teams által kínált összes olyan nagyszerű funkciót, amely a hibrid munkavégzés hatékonyságának és akadálymentességének javítását célozza.

A Sennheiser új UC terméke a hangnyaláb-formálási technikára épülő TeamConnect termékcsaládot is tovább bővíti.

Ha tehát az élen szeretnél maradni és az elsők között szeretnéd megismerni ezt az újgenerációs UC audioeszközt, akkor regisztrálj most!

A február 16-i online szeminárium felvétele

A Sennheiser természetesen a májusi ISE 2022 szakkiállításon is ott lesz, ahol az új megoldások egy kávé mellett is megvitathatóak lesznek.

A TeamConnect Intelligent Speaker termékről bővebben itt olvashatsz: https://hu-hu.sennheiser.com/tcisp


 

2022. március 7. 11:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA