MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LED-es Fresnel lencsés Cameo spotlámpák IP65 védettséggel

A Cameo F sorozat már bevált F2 modelljei alapján most három újabb időjárásálló Fresnel reflektor áll rendelkezésre, amelyek IP65 védelmi osztályukkal teljesen új alkalmazási területeket nyitnak meg. Az IP65-ös védettségi besorolásnak köszönhetően ezek a Fresnel reflektorok mostantól szabadtéri színházakban, musicalekben vagy koncerteken, valamint film- és TV-produkciókban is használhatók, és minden időjárási körülménynek ellenállnak. Az új Cameo F2 lámpák nappali fényű (CL-F2DIP), Tungsten (CL-F2TIP), és RGBW (CL-F2FCIP) LED-del ellátott változatban kaphatók.

CL-F2DIP
Az F2 D IP hatféle DMX üzemmódra képes, stroboszkóp funkcióval és 16-bites (négyféle görbe, állítható válaszidő) fényerő szabályzással látták el. Hatféle PWM frekvencia választható akár 25 kHz-ig a vibrálásmentes fény érdekében, a hatékony hőcsöves hűtés és a hőmérsékletfüggő ventilátor optimális működést biztosít. A Fresnel masszív alumínium öntvény készülékháza forgatható adatkerékkel és OLED kijelzővel rendelkezik, így könnyedén konfigurálható, ötpólusú DMX csatlakozói és PowerTwist be/kimenetei a lámpák láncba fűzését támogatják. Tartozékként 8-utas fényterelő, színszűrő keret és hálózati kábel jár hozzá.

CL-F2FCIP
Az élénk színek bőségével és a fehér számtalan árnyalatával a Cameo F2 FC IP tökéletes kültéri Fresnel lámpa professzionális kamerához és színházi alkalmazáshoz. CCT üzemmódban 2800 K és 10000 K között változtatható a fehér árnyalat, miközben megmarad a 90-nél magasabb állandó CRI érték. Az állítható zöld-bíbor pont segít megtalálni a bőrszínhez, a kamera érzékenységéhez, illetve a megvilágításhoz való színtelítettséget. HSI üzemmódban a lámpa csupán három DMX csatornát igényel az RGBW színkeverés, az intenzitás és szaturáció beállításához, a kiegészítő szűrők alkalmazása már a múlté. A 200 mm-es kiváló lencse lágy élű fénysugarat produkál, a 18°-55° közötti manuális zoom folyamatos spot/szórt megvilágítást tesz lehetővé, illetve bármit a kettő között. A gyűjtőlencse egyenletes színeket nyújt többszínű árnyéktól mentesen, még a terelőlemezek használata mellett is.
Az F2 FC IP teljes RDM kompatibilitással bír és többféle DMX szabályozást, valamint lágy 16 bites fényerő szabályzást és 4 állítható reagálású görbét kínál. A 800 Hz és 25 kHz közötti választható 6 PWM frekvencia villogásmentes működést garantál. A hőcsöves és hőmérsékletfüggő ventilátor kombinációja rendkívül hatékony hűtést biztosít. A kényelmes beállítás érdekében a Fresnel strapabíró öntött alumíniumból készült házába könnyen olvasható OLED kijelzőt és három forgatható encodert építettek. Ötpólusú DMX, valamint Power Twist hálózati be- és kimenetekkel szerelték fel, így könnyen láncba fűzhető. A lámpához 8 lemezes fényterelő, színszűrő keret és hálózati kábel jár.

CL-F2TIP
A Cameo F2 T IP professzionális kültéri Fresnel lámpa kiváló minőségű 200 mm-es lencsével és hatalmas 14000 lumen fényárammal, lágy élű folyamatosan változtatható 15°-40° közötti sugárzási szöggel rendelkezik. Tökéletes és energiatakarékos helyettesítője a hagyományos 1 kW-os Fresnelnek, az RDM-képes spotlámpába 240 W-os 50000 üzemórás Tungsten LED-et szereltek. 3200 K színhőmérsékletet produkál, 97-es CRI értékének köszönhetően a színeket élethűen, a valóságnak megfelelően adja vissza.
Az F2 T IP hatféle DMX üzemmódra képes, stroboszkóp funkcióval és 16-bites (négyféle görbe, állítható válaszidő) fényerő szabályzással látták el. Hatféle PWM frekvencia választható akár 25 kHz-ig a vibrálásmentes fény érdekében, a hatékony hőcsöves hűtés és a hőmérsékletfüggő ventilátor optimális működést biztosít. A Fresnel masszív alumínium öntvény készülékháza forgatható adatkerékkel és OLED kijelzővel rendelkezik, így könnyedén konfigurálható, ötpólusú DMX csatlakozói és PowerTwist be/kimenetei a lámpák láncba fűzését támogatják. Tartozékként 8-utas fényterelő, színszűrő keret és hálózati kábel jár hozzá.

Részletes ismertető és vásárlás: CL-F2*IP


2023. március 21. 07:19

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA