MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems Zone X 1208 hibrid felépítésű DSP mátrix

Az installációk egyre összetettebbé válnak. Ahol korábban a mikrofont vagy hangszórót kézzel kellet csatlakoztatni és kábelezni is, ott most sokoldalú routing lehetőségek használják a preseteket és automatikus folyamatokat. Az LD Systems Zone X 1208 DSP mátrix processzor mindezt lehetővé teszi, sőt még többet is.

A Zone X 1208 hibrid DSP architektúrájával alkalmassá teszi a hangrendszert különféle körülményekhez és felhasználási lehetőségekhez. Csak ki kell választani a különböző DSP sablonok egyikét és használni az eseményütemezőt ahhoz, hogy naptár szerinti munkafolyamatokat állítsunk be automatikus preset lehetőségekkel. Minden rendelkezésre áll: tizenkét szimmetrikus mikrofon/vonal bemenet alacsonyzajú mikrofon előfokokkal és egyenként kapcsolható 48 V-os fantomtáp csakúgy, mint a nyolc szimmetrikus vonalkimenet. Nyolc GPI és GPO logikai kapu is elérhető, amelyeket például automatikus folyamatokhoz és külső gyártók berendezéseinek integrációjához használhatunk. A mindössze 1 U méretű előlap nagyon rendezett. A Zone X 1208 könnyen beállítható és menedzselhető Etherneten keresztül a Xilica Designer univerzális szoftverével (Mac/Windows), amely áttekintést ad a csatlakozásokról és beállításokról. A kiegészítő Remote bus csatlakozásnak köszönhetően a Zone X 1208 már fel van készítve a jövőbeni LD Systems távvezérlő panelek és személyhívó mikrofonok fogadására. Frissítési opcióként 64 x 64 csatornás Ethernet + Dante kártya is beépíthető hangalapú IP alkalmazásokhoz. A Dante szabvány különböző gyártók kompatibilis eszközeinek sokasága előtt nyitja meg az utat minden elképzelhető alkalmazáshoz.

Különféle mikrofon és hangsugárzó csoportok (például templomokban) folyamatának irányításától kezdve a naptár szerinti komplex többhelyiséges installációk konfigurálásáig a Zone X 1208 mindent lehetővé tesz.

• Hibrid architektúrás DSP processzor, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy sablonok segítségével különféle installációs igényekhez alkalmazza
• 40-bites lebegőpontos DSP motor Analog Devices kétmagos SHARC+ és ARM Cortex A5 processzorral
• Új generációs Linux operációs rendszer
• Prémium kategóriás mikrofon előfokok nagyfelbontású 32-bites AD/DA átalakítókkal
• 12 szimmetrikus mikrofon/vonal bemenet csatornánként kapcsolható 48 V-os fantomtáppal
• 8 szimmetrikus vonalkimenet
• 8 GPI és 8 GPO logikai kapu
• Remote bus jövőbeni LD Systems távvezérlő panelek és személyhívó mikrofonok integrációjához
• Ethernet interfész a Xilica Designer univerzális vezérlő szoftverrel való távvezérléshez, Ethernet és Dante kártya opcionálisan kapható
• Integrált eseményütemező

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDZONEX1208LS-LDZONEX1208D


2021. március 28. 09:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA