MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems installációs végerősítő

A jó hangzás minden helyiséghez hozzá tartozik, legyen az szálloda hall, konferenciaterem, iskola vagy templom. Az elvárások folyamatosan növekednek, nem csupán a minőség tekintetében, de a sokoldalúság szempontjából is. Fixen telepített és sokoldalú? Ez a látszólagos ellentmondás feloldható az IPA sorozatú DSP-alapú installációs erősítőkkel.

Az IPA 424 T professzionális 4-csatornás installációs végerősítő, 4x240 W teljesítménnyel. A 70 V/100 V-os kimenetek kiváló minőségű toroid transzformátorral rendelkeznek, viszont az alacsony impedanciás 4 ohmos kimenetek teljes egészében trafó nélküliek, a lehető legjobb hangminőséget garantálva. A DSP funkciók tartalmaznak többek között parametrikus EQ-t hozzá tartozó hangfal könyvtárral, dinamika szabályzó ezközöket, mátrix keverőt, elsőbbségi forrás választót és késleltetőt.
A funkciók sokasága ellenére az IPA sorozatú erősítők kezelése egyszerű. A fontos visszajelzések, mint a jel, limit, védelem és bridge mód jól láthatók az előlap LED-jein.

A HPF/LPF presetek a készülék DIP kapcsolóival közvetlenül aktiválhatók. Az IPA 424 T erősítőt már felkészítették a jövőbeni távvezérlő panelekkel és személyhívó mikrofonokkal való használatra. A hátoldalon lévő bővítőkártya nyílás is a jövőbe mutató. Az Ethernet kártya átfogó szoftveres konfigurálhatóságot és menedzsmentet biztosít. Az Ethernet + Dante kártya a Dante-képes berendezések széles köréhez való csatlakozás lehetőségét nyújtja, ezáltal az IPA 424 T integrálható a Dante hálózatba és komplex feladatok elvégzése válik lehetővé.

Az idők változnak: a helyiségeket átnevezhetik vagy átcsoportosíthatják, a részvevők száma csökkenhet vagy nőhet előre nem látható események következtében, de az IPA sorozatú DSP-alapú erősítők alkalmazásával bármilyen szituációra felkészülhetünk. Az IPA sorozat legnagyobb előnye a méretezhetőség és az időtálló kialakítás. Hatékony energiafelhasználása szintén ideális, köszönhetően a D-osztályú technológiának és a kapcsolható automatikus standby funkciónak.
Az IPA 412 T változat 4x120 W teljesítményével kisebb installációkhoz alkalmas.

• Professzionális 4-csatornás installációs erősítő
• Nagyteljesítményű D-osztályú erősítő 4x240 W (IPA 424 T), vagy 4x120 W (IPA 412 T) 4 Ohm terheléssel (trafó kiiktatva), vagy 70 V/100 V kimenetek toroid trafóval
• Sztereó/párhuzamos/bridge üzemmód választó csatornapáronként
• 4 szimmetrikus vonalbemenet és 4 hangfal kimenet csatlakozó terminállal
• Felhasználóbarát előlap, csatornánként jel, limiter, védelem, némítás és bridge mód visszajelző LED-ekkel, valamint bemeneti csúcsjelző LED-del
• Hangfal védelmi áramkörök: DSP limiter, túláram, egyenáram, túlmelegedés, rövidzárlat, valamint kapcsolható automatikus standby mód
• DSP presetek alu/felülvágó szűrőkkel, amelyek DIP kapcsolóval aktiválhatók
• Távvezérelhető audió és kontroll bus CAN architektúrával (Controller Area Network)
• Jövőbeni LD Systems távvezérlő panelekre és személyhívó mikrofonokra felkészítve
• Bővítőkártya hely opcionális Ethernet, vagy Ethernet + Dante kártyákhoz

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDIPA424TLS-LDIPA412T


2021. május 2. 09:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA